Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Χρώματα Ελλάδας» 25 Φεβρουαρίου 2013 - 01 Μαρτίου 2013


 
Δευτέρα  25/02  : Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα! Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μας φτιάχνει τζατζίκι με καρότο, ενώ η Λίλα μας δίνει συμβουλές για ένα ωραίο πλατώ αλλαντικών. Προχωράμε με την ενότητα της υγείας, με την Πελίνα Θεοδοσίου
και τον παιδίατρο κ Μάριο Ανδρέου, οι οποίοι μας μιλούν για τον πονοκέφαλο στα παιδιά. Συνεχίζουμε με τον κ. Κωνσταντίνο Νταϊλάνη, υπεύθυνο «Πολίτικες Γεύσεις», ο οποίος στο κατάστημα delicatessen Τούνελ, μας δείχνει μυστικά της πολίτικης κουζίνας. Προχωράμε με την πολυβραβευμένη ταινία «Πολίτικη Κουζίνα», αλλά και με μια βόλτα μέχρι τα Στενά του Βοσπόρου. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με τον μετρ του εστιατορίου ΠΕΡΑΝ, κο Αβραάμ, ο οποίος μας μιλάει για την εμπειρία του στην περιοχή Πέραν της Κωνσταντινούπολης, τις γεύσεις και τις μυρωδιές που βίωσε ο ίδιος, ζώντας εκεί από μικρός.

 

Τρίτη 26/02 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη. Συνεχίζουμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τις αστρολογικές της προβλέψεις. Στη συνέχεια, ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, μας φτιάχνει ρυζόγαλο, ενώ η Λίλα μας μιλάει για τα φαγώσιμα καλλυντικά. Στην ενότητα της υγείας, η Πελίνα Θεοδοσίου και ο εκπρόσωπος της εταιρίας κ Γιώργος Τσουκαλαδάκης, μας μιλούν σχετικά με το πώς βοηθάει το κολλαγόνο σε έναν ξεκούραστο ύπνο. Στη συνέχεια, κάνουμε μια επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Μικράς Ασίας, για να βιώσουμε από κοντά εικόνες ελληνισμού. Προχωράμε με τον κ. Δημήτρη Παξιμάδη, μέλος του ΚΕΜΕΛ, ο οποίος θα μας μιλήσει για την πελατοκεντρική φιλοσοφία, για μια επιτυχημένη επιχείρηση. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με μια απόδραση μέχρι την ξεχωριστή Κωνσταντινούπολη.

 

Τετάρτη 27/02 : Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει βελουτέ πρασόσουπα. Στη συνέχεια, η Λίλα μας μιλάει για τον ζωμό. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον χειρουργό ορθοπαιδικό κ. Αθανάσιο Μπαδέκα, μας μιλούν σχετικά με την παιδική πλατυποδία. Προχωράμε με λίγη γυμναστική και συνεχίζουμε με ένα ρεπορτάζ για τα 11 πλανητικά συστήματα που ανακαλύφθηκαν από τη ΝΑΣΑ. Ακολουθεί μια έρευνα για την εξάρτηση των έφηβων από το διαδίκτυο και τα video games, αλλά και μια πρόταση για ένα έντονο χολιγουντιανό μακιγιάζ και κλείνουμε την εκπομπή με τον κ. Γιώργο Ασμάτογλου, Πρόεδρο της Π.Ο.Π.Ε.Κ., ο οποίος θα μας μιλήσει για την Ημερίδα που θα διοργανωθεί, με θέμα την εγκατάσταση των ολοκληρωμένων συστημάτων εισροών –εκροών όγκου καυσίμων στα πρατήρια.

 

Πέμπτη 28/02 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει ψητά λαχανικά με βινεγκρέτ μπαλσάμικο. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, η οποία με τον χειρουργό ορθοπαιδικό κ. Αθανάσιο Μπαδέκα, μας μιλούν σχετικά με την οστεοπόρωση και την πρόληψή της με την χρήση κολλαγόνου. Προχωράμε με τα cine news, αλλά και με ένα αφιέρωμα στον Αλέξη Ζορμπά. Ακολουθεί μια πρόταση για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα ένα φόρεμα κοκτέιλ. Στη συνέχεια, μια απόδραση μέχρι την μακρινή Νέα Σκωτία, αλλά και ένα ρεπορτάζ για το άθλημα της άρσης βαρών. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή μας με ένα αφιέρωμα στη μοναδική πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Παρασκευή 01/03 : Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, που μας φτιάχνει ένα club sandwich διαίτης, ενώ η Λίλα μας μιλάει για την μαγιονέζα στην πατατοσαλάτα. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που, με τον χειρουργό ορθοπαιδικό κ. Αθανάσιο Μπαδέκα, μας μιλούν σχετικά με την οσφυαλγία. Συνεχίζουμε με ένα ρεπορτάζ για την ιστορία του γραμματόσημου και ακολουθεί μια πρόταση για μακιγιάζ και… ζουμερά χείλη για φίλημα. Προχωράμε γυναικεία μόδα 2013, αλλά και με ακόμη μια πρόταση μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις και κλείνουμε την εκπομπή με τον κ. Νεκτάριο Κεφαλά, ιδιοκτήτη του Fabrica De Vino, ο οποίος μας μιλάει για τις… 500 ετικέτες κρασιών που θα βρούμε στον χώρο του!
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ