Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βραδιά αλληλεγγύης στον Τύρναβο


Σε μια εποχή που αρχές και αξίες, όνειρα και επιθυμίες, αξιοπρέπεια και φιλότιμο αποτελματώνονται αναφύεται ως επιτακτική ανάγκη η επίδειξη της ανθρωπιστικής μας ιδιότητας, ως άμυνα στα κακώς κείμενα.
Στα πλαίσια μιας τέτοιας προσπάθειας οι Μπουρανίτες διοργανώνουν συναυλία με πρωταγωνιστή το Θανάση Παπακωνσταντίνου, την 1η  Μαρτίου στον Τύρναβο με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό. Με το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ και με
την καλοπροαίρετη διάθεση όλων θα μπορέσουμε να αμβλύνουμε, έστω και πρόσκαιρα, τις δυσκολίες κάποιων συνανθρώπων μας, εξασφαλίζοντας όμορφες μουσικές στιγμές σε όλους τους συμμετάσχοντες.

Τον Θανάση Παπακωνσταντίνου συνοδεύουν οι συνεργάτες του Μιχάλης Χανιώτης (μπουζούκι-τραγούδι) , Αλέξανδρος Κτιστάκης (κιθάρα-τραγούδι) και ο Δημήτρης Κιτσιούλης (μπουζούκι-τραγούδι-κρουστά).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο “HUNGOVER” με ώρα έναρξης 21.30 και διοργανωτή τον Σύλλογο ''ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ - ΜΠΟΥΡΑΝΙ''.

Την εκδήλωση στηρίζουν ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου , ο ΑΣΕΠΟΠ , η Οδός Ονείρων , το βιβλιοπωλείο Ιδέες Τ. Ψύρας, Τυροκομικά-Αλλαντικά Τσελιγκοπούλα και εκτυπώσεις soeth-printart.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ