Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΙΔΑΧ ΔΕ: Μανιτάκη, απέδειξε ότι η διαθεσιμότητα δεν είναι απόλυση

Επιστολή προς τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη απέστειλαν οι εργαζόμενοι ΙΔΑΧ ΔΕ, ζητώντας του να αποδείξει «ότι η διαθεσιμότητα είναι μετακίνηση και όχι απόλυση» (σ.σ.: υπενθυμίζεται πως η ελληνική μετάφραση του μνημονίου 3 μιλά για διαθεσιμότητα 25.000 υπαλλήλων μέσα στο 2013 και για… υποχρεωτικές αποχωρήσεις).
Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν, «νιώθουμε βαθιά θλιμένοι και προδωμένοι… Μας πρόδωσε (σ.σ.: το κράτος) γιατί οι περισσότεροι απο εμάς δίναμε τον καλύτερό μας εαυτό για την εξυπηρέτηση του πολίτη αλλά και τη μείωση της γραφειοκρατίας και τελικά η επιβράβευση ήταν η απόλυση».
Οι υπάλληλοι ΙΔΑΧ ΔΕ, στην επιστολή τους την οποία «συνυπογράφουν όχι μόνο όλοι οι συνάδελφοι ΔΕ ΙΔΑΧ αλλά και οι οικογένειές τους που υποφέρουν μαζί τους», οι «διαθέσιμοι» κατηγορούν τον υπουργό, ότι και ουσιαστικά η τρόικα την Ελληνική Κυβέρνηση: ότι δηλαδή τίποτε δεν έχει προχωρήσει στη διαθεσιμότητα: «Λέγατε ότι θα ανακοινωθούν τα κενά μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, μετά είπατε τέλη Ιανουαρίου, έπειτα ότι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης την άνοιξη. Τίποτε ακόμη όμως δεν βλέπουμε να προχωράει», του λένε και του υπογραμμίζουν:
«Όσο και να προσπαθείσατε, κ . υπουργέ, να μας καθυσηχάσετε δυστυχώς δεν το καταφέρατε. Και δεν το καταφέρατε, γιατί απλά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα πέραν κάποιων εγκυκλίων – οδηγιών προς τις υπηρεσίες και τίποτε παραπάνω».
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 14 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα