Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Εκπτώσεις για τους τρίτεκνους Αττικής από τον Πειραιά μέχρι τον Μαραθώνα, και από τα Μέγαρα μέχρι το Σούνιο

Ο Σύλλογος Τριτέκνων της Αττικής, συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προσπάθεια όχι μόνο να διεκδικεί την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της πολιτείας απέναντι στην Τρίτεκνη Οικογένεια και την ικανοποίηση των αιτημέτων των Τριτέκνων, αλλά να ενεργεί και ως αφυπνιστής της Ελληνικής Κοινωνίας, ενεργοποιώντας τα αντανακλαστικά κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης των επίσημων φορέων, των πολιτών και των επιχειρηματιών της Αττικής!
Το πρόγραμμα εκπτωτικών παροχών στα μέλη του Συλλόγου διευρύνεται με τη συμμετοχή δεκάδων επιχειρήσεων από ολόκληρη την Αττική.
Όπως δήλωσε στο BLUE FORCE η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου: "Συνεχής μέριμνά μας είναι
να είμαστε δίπλα στις οικογένειες - μέλη μας και ειδικά στη σημερινή δυσμενέστατη οικονομική συγκυρία, προσπαθούμε να βοηθούμε όσο μπορούμε ώστε η Τρίτεκνη Οικογένεια να μπορέσει να διατηρήσει ένα ανεκτό επίπεδο ζωής, ιδιαίτερα στο κλίμα πολέμου που δεχόμαστε από τις κυβερνήσεις της χώρας από το 2010 και μετά. Προσπαθούμε λοιπόν να καταστήσουμε εφικτή και όσο το δυνατόν πιο οικονομική, τη δυνατότητα πρόσβασης των τριτέκνων οικογενειών σε όσο γίνεται μεγαλύτερο αριθμό προϊόντων και υπηρεσιών. Στην προσπάθειά μας αυτή, ευτυχώς βρίσκουμε καθημερινά περισσότερους συμμάχους από τον επιχειρηματικό κόσμο. Το δίκτυο εκπτωτικών προσφορών στα μέλη του Συλλόγου μας διαρκώς μεγαλώνει και αισθανόμαστε την ανάγκη να επικροτήσουμε την ευαισθησία και το αίσθημα αλληλεγγύης που επιδεικνύουν οι επαγγελματίες και οι Δημοτικοί Άρχοντες που ανταποκρίνονται στην πρόσκλησή μας."
Οι εκπτώσεις που ισχύουν σήμερα για τους Τρίτεκνους της Αττικής:
- ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ
- Έκπτωση στα εισιτήρια Τριτέκνων στοΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
- Εκπτώσεις Τριτέκνων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΑΣΠΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
- EIΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΣ LIBERO
- ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ
- ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,  ΓΑΛΑΤΣΙ, ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
- ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ
- ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
- ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ
- ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
- ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΡΑΦΗΝΑ, ΠΙΚΕΡΜΙ
- EKΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
- ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ



Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα