Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Χρώματα Ελλάδας» 18 - 22 Μαρτίου 2013


Δευτέρα 18/03  : Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα!  Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μαγειρεύει ψαροσαγανάκι σε πήλινο και ύστερα η Λίλα, μας δίνει χρήσιμα tips για νόστιμους ουζομεζέδες! Προχωράμε με την ενότητα της υγείας, με την Πελίνα Θεοδοσίου και τον καρδιοχειρουργό κ. Ιωάννη Κούκη, οι οποίοι μας μιλούν σχετικά με την στεφανιαία νόσο. Συνεχίζουμε με ένα αφιέρωμα ηθοποιό στον Άντονυ Χόπκινς και ακολουθεί μια εύκολη συνταγή για ένα ξεχωριστό cocktail blue lagoon. Προχωράμε με προτάσεις χτενισμάτων για τέλειες μπούκλες, αλλά και με μια επίσκεψη σε ένα εργαστήρι φυσητού  γυαλιού στην Κρήτη. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με λίγη γυμναστική.

 

Τρίτη 19/03  : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη. Συνεχίζουμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τις αστρολογικές της προβλέψεις. Στη συνέχεια, ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, μας φτιάχνει χοιρινή μπριζόλα με σταφίδες και άρωμα καφέ και η Λίλα μας μιλάει για νύχτες.. cocktail! Στην ενότητα της υγείας, η Πελίνα Θεοδοσίου και ο καρδιοχειρουργός κ. Ιωάννης Κούκης, μας μιλούν για τις παθήσεις της αορτικής βαλβίδας. Στη συνέχεια ακολουθεί ένα αφιέρωμα στο καλλιτεχνικό πατινάζ, αλλά και ο κ. Μανώλης Χλουβεράκης, με τον οποίο μιλάμε για το πώς οι δράσεις του ΚΕΜΕΛ μπορούν να βοηθήσουν στη νεανική επιχειρηματικότητα! Συνεχίζουμε με μια απόδραση μέχρι το μακρινό Μπέργκεν και ολοκληρώνουμε την εκπομπή με την κα Μαρία Λουΐζα Βούρου, η οποία μας μιλάει για το πόσο απαραίτητο στοιχείο είναι το κολλαγόνο στη ζωή μας.

 

Τετάρτη 20/03  : Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει ζυμαρικά βίδες amadriciana. Στη συνέχεια, η Λίλα μας δίνει συμβουλές για το πώς μπορούμε να διατηρήσουμε φρέσκα τα λαχανικά μας. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον καρδιοχειρουργό κ. Ιωάννη Κούκη, μας μιλούν για τις παθήσεις της μητροειδής βαλβίδας. Προχωράμε με λίγη γυμναστική και συνεχίζουμε με τα πιο περίεργα gadgets ταξιδίου. Ακολουθούν προτάσεις για μια όμορφη, γυναικεία αλογοουρά, αλλά και ένα ρεπορτάζ για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα ρομπότ από κουτάκι μπύρας. Συνεχίζουμε με προτάσεις γυναικείων εσωρούχων. Κλείνοντας την εκπομπή, θα επισκεφτούμε το Λαογραφικό Μουσείο Αναβύσσου, όπου θα βρούμε φωτογραφικό υλικό από την ιστορία των Ελλήνων της Μικράς.

 

Πέμπτη 21/03  : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει φιλέτο κοτόπουλο με μελιτζάνα. Ακολουθεί η Λίλα που μας δίνει συμβουλές για ένα σωστό μαρινάρισμα. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον καρδιοχειρουργό κ. Ιωάννη Κούκη, μας μιλούν για το ανεύρισμα αορτής. Συνεχίζουμε με τα cine news , αλλά και ένα αφιέρωμα στην ταινία Τιτανικός. Ακολουθεί ένα ταξίδι μέχρι τη Γαλλική Πολυνησία, αλλά και μια συζήτηση με την κα Μαρία Λουΐζα Βούρου, η οποία μας μιλάει για το πώς μπορούμε να διατηρήσουμε γερά νύχια, πίνοντας υγρό πόσιμο κολλαγόνο.

 

Παρασκευή 22/03  : Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, μαγειρεύοντας σολομό τσιγαριστό με λαχανικά και cottage. Στη συνέχεια η Λίλα, που μας δίνει συμβουλές για ένα εντυπωσιακό πλατώ αλλαντικών. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον καρδιοχειρουργό κ. Ιωάννη Κούκη, μας μιλούν σχετικά με το πόσο πρέπει να προσέχουμε την καρδιά μας. Στη συνέχεια λίγη γυμναστική και προχωράμε με μια βόλτα μέσα από το νέο… Opel Corsa OPC! Συνεχίζουμε με ένα ρεπορτάζ σχετικά με την πολεμική τέχνη του kung fu και ακολουθεί ένα αφιέρωμα στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή μας με προτάσεις για ξεχωριστά νυφικά!

 

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώα η 83χρονη - Η περιπέτεια της κας Ιφιγένειας Τζάμου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Συγκεκριμένα, η Ιφιγένεια Τζάμ...
    Πριν από 1 ώρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα