Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΦΟΡΟΥΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013: ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

ΦΟΡΟΥΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
Ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ Κυριακή 10 Μαρτίου, 11πμ -20μμ,
αίθουσα Μακεδονία
 
Συγκροτήθηκε πρόσφατα μια μεγάλη, ομολογούμε ετερογενής, αλλά αποφασισμένη ομάδα εργασίας για την πραγματοποίηση Φόρουμ Εκπόνησης Εθνικής Στρατηγικής Επιβίωσης για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
Προχωρήσαμε σε ανοικτό προσκλητήριο όλων των ενδιαφερομένων.
Η συμμετοχή σε Δημόσια Πατριωτική Συζήτηση είναι προσωπική επιλογή του καθένα και οφείλει να παραμένει μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και λογικές επιβολής γνώμης. Εμείς ως Φόρουμ δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε κόμμα! Θα παραμείνουμε εγγυητές δημοκρατικού πλουραλιστικού διαλόγου και μόνον.



Έχουμε την επίγνωση ότι είναι άκρως απαραίτητο, να εκπονηθεί από τον Συλλογικό Διανοητή του πατριωτικού χώρου Εθνική Στρατηγική. Ειδάλλως η Ελλάδα θα απομείνει δίχως Πνευματική Ηγεσία Επιβίωσης.
Για να επιτύχει αυτό απαιτείται ωριμότητα, υπευθυνότητα, υπέρβαση δισταγμών και εγωισμών με συναίσθηση της κρισιμότητας των καιρών.
Θέσαμε τα ζητήματα και απευθυνθήκαμε δημόσια σε όλους τους διανοητές που έχουν Δημοκρατική Πατριωτική Πλεύση. Όποιος θέλει να συμβάλλει, θα είναι ευπρόσδεκτος να καταθέσει μέσω της εκδήλωσης, δημόσια την άποψή του.
Οι Έλληνες Πατριώτες δεν θα μείνουμε απαθείς! Θα αποτρέψουμε τεχνητές παγίδες, εμφύλιες συγκρούσεις, ταξικές διαμάχες άνισης κατανομής της φτώχειας (sic) και πλαστές εκβιαστικές πολώσεις από τα μέσα μαζικής επιβολής της γνώμης των διεθνών τοκογλύφων.
Αρκετοί αξιόλογοι ομιλητές, παρότι επώνυμοι, ζήτησαν να έλθουν σεμνά να καταθέσουν τις προτάσεις τους δίχως να ανακοινωθούν σε δελτία τύπου. Σεβόμενοι την απόφαση τους δεν τους περιλαμβάνουμε, θα περιμένουμε όμως να τους ακούσουμε με το ανάλογο ενδιαφέρον.
Βασικές εισηγήσεις, ομιλίες και ολιγόλεπτες παρεμβάσεις έχουν δηλώσει επισήμως μέχρι σήμερα ότι θα κάνουν στην ημερίδα οι:
Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, Βασιλειάδης Δαμιανός, Γκίνος Σταύρος, Δημαράς Γιάννης, Ευαγγελίδης Δημήτρης, Ζελελίδης Αβραάμ, Ζουγανέλης Γιάννης, Κανελλόπουλος Γιώργος, Κατσανέβας Θεόδωρος, Κολοβός Ιωάννης, Κουτσογιάννης Γιάννης, Κωνσταντινίδης Λευτέρης, Μαντούβαλου Μαρία, Μαριάς Νότης, Μελάς Κώστας, Μιχελογιαννάκης Γιάννης, Μπενετάτος Παναγιώτης, Νεάρχου Περικλής, Παπαγαρυφάλλου Παναγιώτης, Πολατίδης Ηλίας, Ρωμανός Κωνσταντίνος, Ριζάς Λευτέρης, Ροντούλης Αστέριος, Φωτεινού Γεωργία, Χατζάρας Σπύρος, Χατζηαντωνίου Ιωάννης
Προεδρείο
Κακαρελίδης Γιώργος, Καρκαλέτσης Σταύρος, Κορφιάτης Λουκάς, Λύκος Γαβριήλ, Παπαμιχαήλ Ιωάννης, Σαρατσιώτης Δημήτρης, Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος
Για επικοινωνία email: patriotikovima@gmail.com

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ