Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Παραίτηση μέλους της Π.Ε. της Ν.Δ.

Ο Σταμάτης Γκάβαλης, στην επιστολή του, αναφέρεται στα μέτρα "χωρίς σχεδιασμό" που έχουν παρθεί μέχρι τώρα και "οδηγούν τους πολίτες σε απελπισία"...

Διαβάστε την επιστολή του, που δημοσιεύει το EviaZoom:

Κύριε Πρόεδρε,
Μετά από 30 χρόνια ενεργού παρουσίας και δράσης, αναγκάζομαι να υποβάλω την παραίτησή μου από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ και να καταθέσω την κομματική μου ταυτότητα.

Οι δραστικές μειώσεις των μισθών των εργαζομένων, οι περικοπές των συντάξεων, ο περιορισμός του κράτους πρόνοιας, η πολύ υψηλή φορολόγηση, οι μαζικές απολύσεις, η ανεργία, το κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τα διάφορα, χωρίς σχεδιασμό, μέτρα που έχουν παρθεί μέχρι τώρα, οδηγούν τους πολίτες στην απελπισία, το πολιτικό σύστημα στην απαξίωση και μετατρέπουν τη χώρα σε οικονομικό προτεκτοράτο των δυνάμεων που προσπαθούν να ηγεμονεύσουν μονοπωλιακά στην Ευρωπαική Ένωση.
Αποχωρώ από το οργανωτικό σχήμα της ΝΔ, αλλά παραμένω πιστός στις αρχές και τις αξίες του Κοινωνικού και Ριζοσπαστικού Φιλελευθερισμού, με τις οποίες πορεύτηκα πολιτικά όλα αυτά τα χρόνια.
Θα είμαι παρών και θα συμμετέχω σε κάθε προσπάθεια για ένα Μεγάλο Εθνικό Σχέδιο, που θα έχει σαν άξονες δράσης την Οικονομική Ευμάρεια, το Κράτος Δικαίου, τις Ίσες Ευκαιρίες για τους πολίτες, την Κοινωνική Συνοχή και την αποκατάσταση του Διεθνούς Κύρους της Πατρίδας μας.
Με τιμή
Σταμάτης Γκάβαλης

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ