Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βοηθάς; Είσαι Jet!



Aγαπητοί φίλοι, η JetOil ξεκίνησε έναν διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχει και η Γραμμή Ζωής!
H Jet Oil και οι πρατηριούχοι της θα συνεισφέρουν από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο μέρος των εσόδων τους στην ενίσχυση ιδρυμάτων και φορέων που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο. Το ποσό που θα συγκεντρώνεται κάθε μήνα θα μοιράζεται στα δύο ιδρύματα που εσείς θα επιλέγετε!
Συνολικά στους 4 μήνες, θα ενισχυθούν 8 ιδρύματα / φορείς.
Ψηφίζοντας τη Γραμμή Ζωής στον διαγωνισμό, μέρος των εσόδων της εταιρείας θα διατεθούν για την ενίσχυση της οργάνωσης!!!


Η ΜΚΟ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, δεν έχει άλλους πόρους πέρα από τις χορηγίες μεγάλων εταιριών και Ιδρυμάτων, και τις εισφορές των πολιτών που με το υστέρημά τους, επιθυμούν να βοηθήσουν την προσπάθειά της.
Η μοναδική Οργάνωση στην Ελλάδα που ασχολείται με τα καθημερινά, πρακτικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι, σε μια προσπάθεια να καλυφθεί το κενό της επίσημης Πολιτείας, στηρίζεται ΜΟΝΟ στην κοινωνική ευαισθησία των πολιτών για να μπορέσει να συνεχίσει.

• Οι ηλικιωμένοι που εξυπηρετούνται μέχρι σήμερα με το «κόκκινο κουμπί» σε όλη την Ελλάδα ανέρχονται στους 1111.
• Η λίστα αναμονής των ηλικιωμένων που χρήζουν των υπηρεσιών του «κόκκινου κουμπιού» αριθμεί πάνω από 3.500 άτομα.
• Οι εθελοντές γείτονες ανέρχονται στους 800, εκ των οποίων 400 είναι ταυτοποιημένοι με ηλικιωμένους, ενώ 400 είναι σε αναμονή ταυτοποίησης.
• Από την έναρξη λειτουργίας (Απρίλιος 2011) του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης ηλικιωμένων έχουν δημοσιοποιηθεί 111 SILVER ALERTS για ισάριθμους εξαφανισθέντες. Από αυτούς ανευρέθησαν 91, ενώ εκκρεμούν ακόμα 20 αναζητήσεις.
• Mεγάλος είναι ο αριθμός κλήσεων των πολιτών προς την Εθνική Γραμμή SOS 1065 που παρέχει η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, για περιστατικά εξαφάνισης ηλικιωμένων, για καταγγελία περιστατικών κακοποίησης και για περιστατικά ψυχολογικής υποστήριξης.

Μεγάλος, επίσης, είναι ο αριθμός των ηλικιωμένων που εξυπηρετούνται από τα επισιτιστικά προγράμματα της Οργάνωσης, ενώ η Πανελλήνια Τράπεζα Αίματος για την Τρίτη Ηλικία, έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα πολλούς ηλικιωμένους!
Τα προγράμματα και οι Δράσεις της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ, μπορούν και πρέπει να συνεχιστούν! Εξαρτάται και από εμάς!
Μπείτε, λοιπόν, στο ακόλουθο link, βρείτε τη Γραμμή Ζωής και ψηφίστε την!
Η διαδικασία διαρκεί μόλις ένα λεπτό.


Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ