Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Χρώματα Ελλάδας» 22 - 26 Απριλίου 2013

 

 

 

Δευτέρα 22/04  : Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα! Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μαγειρεύει πράσινη σαλάτα με γαλοπούλα και φιστίκια και ύστερα η Λίλα, μας δίνει πληροφορίες για το φιστίκι Αιγίνης! Προχωράμε με την ενότητα της υγείας, με την Πελίνα Θεοδοσίου και τη δερματολόγο κα Βάλια Μουσάτου, οι οποίες μας μιλούν σχετικά με την μεσοθεραπεία. Συνεχίζουμε με προτάσεις για ένα εντυπωσιακό χτένισμα, τύπου «μισό μισό» και ακολουθεί λίγη γυμναστική. Προχωράμε με μια έρευνα για το πώς οι γυναίκες κυριαρχούν τελικά στη χρήση των κοινωνικών δικτύων. Ακολουθούν προτάσεις γυναικείας μόδας 2013 και ολοκληρώνουμε την εκπομπή με μια συνέντευξη με την Υπεύθυνη του Pure Bliss, κα Βασιλεία Πανέλη. Η χαρά της ζωής σ’ ένα café στο κέντρο της Αθήνας!

 

Τρίτη 23/04 : Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει σαλάτα παστουρμά με ντάκο. Στη συνέχεια, η Λίλα μας μιλάει για τα κρέας του βούβαλου. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τη δερματολόγο κα Βάλια Μουσάτου, μας μιλούν σχετικά με την πηγή της νεότητας, το υαλουρονικό οξύ. Προχωράμε με λίγη γυμναστική και συνεχίζουμε με τα «must» αξεσουάρ που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα! Ακολουθεί μια έρευνα σχετικά με το γεγονός ότι οι γυναίκες πλήττουν πιο εύκολα μέσα στον γάμο, αλλά και με μια συνέντευξη με τον κ. Μανώλη Χλουβεράκη, Πρόεδρο του ΚΕΜΕΛ, ο οποίος θα μας μιλήσει σχετικά με το τι είναι και ποιες οι δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείται το ΚΕΜΕΛ. Συνεχίζουμε με γυναικεία μόδα 2013 και ολοκληρώνουμε την εκπομπή με την κα Μαρία Λουΐζα Βούρου, η οποία μας μιλάει για το πώς θα μας βοηθήσει το υγρό πόσιμο κολλαγόνο να κρατήσουμε γερά μαλλιά στο… κεφάλι μας!

 

Τετάρτη 24/04 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει γαρίδες με κοτόπουλο και ανανά. Ακολουθεί η Λίλα που μας μιλάει για τα κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τη δερματολόγο κα Βάλια Μουσάτου, μας μιλούν για την αποτρίχωση με laser. Συνεχίζουμε με λίγη γυμναστική, αλλά και με την επιστροφή της ταινίας «Τιτανικός».. σε 3D! Ακολουθεί μια έρευνα σχετικά με την γυναικεία ομορφιά που… «παίρνει μυαλά», αλλά και hair styling tips για εντυπωσιακά χτενίσματα. Προχωράμε με ακόμη μια έρευνα για το πόσο όμορφη μπορεί να είναι μια γυναίκα, ακόμη και στην περίοδο της εγκυμοσύνης και κλείνουμε την εκπομπή με την ιστορία της Μπάρμπι… της πιο όμορφης κούκλας όλων των εποχών.

 


Πέμπτη 25/04  : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει γλυκιά γαλατόπιτα, ενώ η Λίλα μας μιλάει για τον συνδυασμό των φρούτων και των τυριών στις σαλάτες. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, η οποία με τον ουρολόγο κ Αναστάσιο Κόλλια, μας μιλούν σχετικά με το πού οφείλεται ο καρκίνος της ουροδόχου κύστεως. Προχωράμε με τα cine news, αλλά και με ένα αφιέρωμα στην ταινία με ιρλανδικές καταβολές «Braveheart». Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος της εταιρίας Collagen Power κος Γιώργος Τσουκαλαδάκης, μας μιλάει για την πρόληψη της ανδρικής φαλάκρας με τη χρήση πόσιμου κολλαγόνου. Ακολουθεί μια βόλτα μέχρι το ξεχωριστό Λονδίνο και κλείνουμε την εκπομπή με τις καλύτερες προτάσεις μακιγιάζ για τις μελαχρινές!

 


Παρασκευή 26/04 : Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, που μας φτιάχνει γαλλικό τοστ croque monsieur, ενώ η Λίλα μας μιλάει για τη βρώμη. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που, με τον ουρολόγο κ Αναστάσιο Κόλλια, μας μιλούν σχετικά με το πώς θεραπεύεται ο καρκίνος της ουροδόχου κύστεως. Συνεχίζουμε με ένα ρεπορτάζ σχετικά με την ιστορία του διάσημου ρολογιού του Λονδίνου, του Μπιγκ Μπεν. Προχωράμε με τον Δ/ντη Marketing & Στρατηγικής Εμπορίας ΕΚΟ, κ. Βασίλη Παναγόπουλο, ο οποίος μας μιλάει για το πρόγραμμα «Εγγύηση ΕΚΟ». Ακολουθεί ένα αφιέρωμα στην μοναδική βρετανίδα συγγραφέα Αγκάθα Κρίστι και κλείνουμε την εκπομπή με ένα ακόμη αφιέρωμα, για το διάσημο συγκρότημα από την Αγγλία, τους Μπητλς.

 


Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ