Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πάνος Καμμένος: Ο ελληνισμός και της μητροπολιτικής Ελλάδος θα είναι δίπλα στην προσπάθεια της απεμπλοκής της Κύπρου από αυτό τον εκβιασμό

Βέβαιος ότι θα βρεθεί η λύση της απεμπλοκής για την Κύπρο εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη, προσθέτοντας ότι «το μήνυμα θα είναι ο ελληνισμός ενωμένος να καταφέρει να φύγει και από αυτή την ξένη κατοχή, τη γερμανική κατοχή».
Ο κ. Καμμένος, όπως είπε,
μετέφερε το μήνυμα στήριξης από τον ελληνικό λαό «που επί τρία χρόνια ζει μέσα στην απειλή των μνημονίων, στην ξένη κατοχή της τρόικας, στην πολιτική της κ. Μέρκελ» που έχει καταφέρει να δημιουργήσει 1.800.000 ανέργους στην Ελλάδα, 4.500 αυτοκτονίες και επιχειρήσεις που κλείνουν.
Γι’ αυτό και ευχήθηκε να μην συμβούν τα ίδια στην Κύπρο: «Η ευχή μας είναι η Κύπρος να μην μπει σε αυτή τη διαδικασία του εκβιασμού. Με το καλημέρα της ανάληψης των καθηκόντων από τον πρόεδρο ξεκίνησαν με απειλές και με εκβιασμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως είναι «άδικο να σχεδιάζουν κάποια κέντρα αποφάσεων με ψεύτικα στοιχεία [...] και στοχοποιώντας δύο τράπεζες να προσπαθήσουν να εγκλωβίσουν έναν ολόκληρο λαό».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε, τέλος, πως «ο ελληνισμός και της μητροπολιτικής Ελλάδος θα είναι δίπλα στην προσπάθεια της απεμπλοκής της Κύπρου από αυτό τον εκβιασμό»

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ