Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Χρώματα Ελλάδας» 20 - 24 Μαΐου 2013





Δευτέρα 20/05: Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα! Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μαγειρεύει σπασμένο μιλφέιγ με παγωτό, αλλά και η Λίλα μας μιλάει για την αγάπη για την φύση και την ποιοτική διατροφή. Προχωράμε με την ενότητα της υγείας και την Πελίνα Θεοδοσίου, η οποία με τον χειρουργό οδοντίατρο κ. Ιωάννη Λιάζο, μας μιλούν σχετικά με την οδοντιατρική πρόληψη και τη στοματική υγιεινή. Προχωράμε με μια πρόταση μακιγιάζ για έντονα μάτια που… μαγνητίζουν! Στη συνέχεια, μια συνέντευξη με τον Δ/ντη Λιανικής Εμπορίας Ελλ. Πετρελαίων ΕΚΟ, κ. Βασίλη Παναγόπουλο, ο οποίος μας μιλάει για το πρόγραμμα «Εγγύηση ΕΚΟ» και ακολουθεί ένα ρεπορτάζ για την ιστορία της σοκολάτας. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με μια συνέντευξη με τον Δ/ντη Λειτουργίας του Allou!Fun Park κ. Δημήτρη Τσάμη, ο οποίος μας μιλάει για τις διάφορες δραστηριότητες που μπορούμε να απολαύσουμε στο Πάρκο Ψυχαγωγίας.

Τρίτη 21/05 : Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει σούπα τραχανά χωριάτικο. Στη συνέχεια, η Λίλα μας μιλάει για το επίσημο γεύμα… art de la table. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον χειρουργό οδοντίατρο κ. Ιωάννη Λιάζο, μας μιλούν σχετικά με τα εμφυτεύματα δοντιών. Ακολουθεί μια συνέντευξη με τον κ. Μανώλη Χλουβεράκη, Πρόεδρο του ΚΕΜΕΛ, ο οποίος θα μας μιλήσει σχετικά με την ενδυνάμωση μιας πιο ανταγωνιστικής οικονομίας. Προχωράμε με ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο Walt Disney και συνεχίζουμε με προτάσεις χτενισμάτων για έναν νεανικό κότσο για μαλλιά με αφέλειες. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με την Μαρία Λουΐζα Βούρου, η οποία μας μιλάει για το πώς το κολλαγόνο μας βοηθάει να αποκτήσουμε γερά νύχια.


Τετάρτη 22/05 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει ριζότο αλά ιταλιάνο, ενώ η Λίλα μας μιλάει για το ιδανικό ρύζι για ριζότο. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον χειρουργό οδοντίατρο κ. Ιωάννη Λιάζο, μας μιλούν για την αισθητική οδοντιατρική. Συνεχίζουμε με λίγη γυμναστική, αλλά και με μια απόδραση μέχρι την εξωτική Μαλαισία. Ακολουθεί μια πρόταση χτενισμάτων για πλούσιο όγκο σε ίσια μαλλιά. Στη συνέχεια, ένα ρεπορτάζ για το χαριτωμένο λευκό Τεριέ Γουέστ Χάιλαντ. Κλείνουμε την εκπομπή με μια συνέντευξη με τον αγαπημένο ηθοποιό Χρήστο Γιάνναρη.


Πέμπτη 23/05 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει καπνιστός σολομός με cottage cheese, ενώ η Λίλα μας δίνει όλη τη γλύκα… στο κουτάλι! Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, η οποία με τον χειρουργό οδοντίατρο κ. Ιωάννη Λιάζο, μας μιλούν σχετικά με την λεύκανση των δοντιών. Προχωράμε με τα cine news, αλλά και με ένα αφιέρωμα στη γνωστή κινηματογραφική ταινία «Μια φορά στο Μεξικό». Ακολουθεί ένα αφιέρωμα στην ιστορία του Donald Duck και κλείνουμε την εκπομπή με τον εκπρόσωπο της εταιρίας Collagen Power κ. Γιώργο Τσουκαλαδάκη, με τον οποίο θα μιλήσουμε για τον καλύτερο σύμμαχο ζωής, το κολλαγόνο.

Παρασκευή 24/05 : Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, που μας φτιάχνει μπεκρή μεζέ παντρεμένο με λουκάνικα, ενώ η Λίλα μας δίνει έξι τρόπους μαγειρέματος των λουκάνικων. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που, με τον χειρουργό οδοντίατρο κ. Ιωάννη Λιάζο, μας μιλούν σχετικά με τον προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά. Συνεχίζουμε με ένα ρεπορτάζ για τα παιχνιδιάρικα σκυλάκια Μαλτεζ. Προχωράμε με ένα ταξίδι μέχρι τη Ντίσνεϋλαντ. Στη συνέχεια, μαθαίνουμε πώς να αποκτήσουμε λευκά δόντια με φυσικό τρόπο. Κλείνουμε την εκπομπή με μια βόλτα μέχρι την Κρήτη, για να γνωρίσουμε τις ομορφιές του παραδοσιακού χωριού Αρόλιθος.



Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ