Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΝΔ:21,4% - ΣΥΡΙΖΑ: 20,4% - ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Προβάδισμα μίας ποσοστιαίας μονάδας έχει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά». Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντ.Σαμαράς, ενώ εκτός Βουλής μένουν, σύμφωνα με τη μέτρηση, η «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» του Ανδρέα Λοβέρδου και το «Σχέδιο Β'» του Αλέκου Αλαβάνου.

Προβάδισμα μίας ποσοστιαίας μονάδας έχει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Μetrisis για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά».
Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ λαμβάνει 21,4% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,4%, η Χρυσή Αυγή με 10%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,6%, το ΚΚΕ με 4,6%, η ΔΗΜΑΡ με 4,5%, και το ΠΑΣΟΚ με 4,2%.
Στο 1,9% η «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» του Ανδρέα Λοβέρδου και στο 1% το «Σχέδιο Β'» του Αλέκου Αλαβάνου.
Η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 21,7%, ενώ άλλο κόμμα επιλέγει το 3,9%.
Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 40,8% έναντι του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώσει 23,7%.
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά 6,6 μονάδες, ενώ στην ερώτηση αν «η τρικομματική κυβέρνηση θα πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία», το 46,8% απαντά «ναι» και το 46,6% απαντά αρνητικά.

πηγή: in.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ