Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πρώτα το φακελάκι και μετά το...εξιτήριο!

"Φακελάκι ή εξιτήριο;"

Πρώτα το φακελάκι και μετά το...εξιτήριο! Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο διευθυντής κλινικής ΩΡΛ στρατιωτικού νοσοκομείου ο οποίος κατηγορείται για "φακελάκι".
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο γιατρός υπήρξε στο παρελθόν υποψήφιος με πολιτικό κόμμα που έχει παρουσία σήμερα στη Βουλή και η σύζυγος του είναι πρώην ... ανώτατη δικαστικός. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να αντέδρασε έντονα όταν μετά από επέμβαση, ο ασθενής του του πρόσφερε ένα ποσό ως δείγμα ευγνωμοσύνης. 
Ο γιατρός, φέρεται ότι αντέδρασε στη θέα του ποσού λέγοντας κατά τον ασθενή επί λέξη: "Τί είναι αυτά; Εγώ μόνο πάνω από 2.000 ευρώ δέχομαι", ενώ στη συνέχεια φέρεται ότι ... αντπρότεινε, "ή θα μου δώσεις τα 2.000 ευρώ, αλλιώς εξιτήριο δεν βλέπεις".

Ο ασθενής πειθαναγκάστηκε, πλην όμως δεν παρέλειψε να ενημερώσει τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης και τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ., με τους τελευταίους να έχουν στήσει ενέδρα την ώρα της δοσολοψηψίας.
Ο γιατρός πιάστηκε την ώρα που μετέφερε το φακελάκι στο αυτοκίνητο του. Κι επειδή εκτός από κυνικότητα, μάλλον διαθέτει και αστείρευτο... χιούμορ, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι ο ασθενής του έδωσε χρήματα από την ... καλή του διάθεση.

Πηγή:bloko.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ