Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Χρώματα Ελλάδας» 01 - 05 Ιουλίου 2013





Δευτέρα 01/07 : Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα! Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μαγειρεύει πιπερόπιτα Φλωρίνης. Προχωράμε με την ενότητα της υγείας και την Πελίνα Θεοδοσίου, η οποία με τον επεμβατικό νευροακτινολόγο κ. Μιχάλη Καρύγιαννη, μας μιλούν σχετικά με την επεμβατική ακτινολογία. Προχωράμε με την διατροφολόγο κα Σοφία Ελευθερίου, η οποία μας μιλάει για τις δίαιτες express. Ακολουθεί ένα ρεπορτάζ για τα πιο περίεργα gadgets ταξιδίου, αλλά και ένα αφιέρωμα στην ιστορία του μπλου τζιν. Κλείνουμε την εκπομπή με τον Δ/ντη Λιανικής Εμπορίας Ελλ. Πετρελαίων ΕΚΟ, κ. Βασίλη Παναγόπουλο, ο οποίος μας μιλάει για το πρόγραμμα «Εγγύηση ΕΚΟ».

Τρίτη 02/07 : Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει μανιτάρια γεμιστά με κασέρι και σπανάκι, ενώ η Λίλα μας μιλάει για τα μανιτάρια. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον παιδίατρο κ. Μάριο Ανδρέου, μας μιλούν σχετικά με τον πόνο στην κοιλιά των παιδιών. Ακολουθεί μια συνέντευξη με τον κ. Δημήτρη Παξιμάδη, μέλος του ΚΕΜΕΛ, ο οποίος μας μιλάει για την πελατοκεντρική φιλοσοφία, για μια επιτυχημένη επιχείρηση.
Προχωράμε με τον bartender κ. Γιώργο Βουρλιώτη σχετικά με την barphilosophy και φτιάχνουμε μια τεκίλα sunrise. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με τον εκπρόσωπο της εταιρίας Collagen Power κ. Γιώργο Τσουκαλαδάκη, με τον οποίο μιλάμε για το υγρό πόσιμο κολλαγόνο, το πληρέστερο συμπλήρωμα διατροφής.

Τετάρτη 03/07 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει ριγγατόνι με λουκάνικα, πιπεριές και γραβιεράκια, αλλά και η Λίλα που μας δίνει τρόπους μαγειρέματος των λουκάνικων. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον ενδοκρινολόγο κ. Ανδρέα Θωμόπουλο, μας μιλούν για τη σχέση της παχυσαρκίας με τις ενδοκρινοπάθειες. Προχωράμε με λίγη γυμναστική και συνεχίζουμε με μια επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Αμαρουσίου. Στη συνέχεια, ένα ρεπορτάζ σχετικά με το τι γίνεται, όταν το μωρό βιάζεται! Ακολουθούν προτάσεις στολισμού εκκλησίας για έναν ονειρεμένο γάμο και κλείνουμε την εκπομπή με μια επίσκεψη στο εστιατόριο «Μάνα μου ματζουράνα μου», για να δοκιμάσουμε σπιτικές γεύσεις από.. τη μαμά.





Πέμπτη 04/07 : Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, μαγειρεύοντας ρολό κιμά με αυγό. Στη συνέχεια η Λίλα, που μας δίνει μυστικά για το αυγό. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον ενδοκρινολόγο κ. Ανδρέα Θωμόπουλο, μας μιλούν σχετικά με την ευεργετική δράση της… σοκολάτας! Στη συνέχεια cine news και ακολουθεί ένα ρεπορτάζ για τα πιο περίεργα gadgets ταξιδιού. Προχωράμε με ένα ταξίδι… στα Κύθηρα. Συνεχίζουμε με την ιστορία της πρώτης ιστοσελίδας και ολοκληρώνουμε την εκπομπή με μια συνέντευξη με την κα Μαρία Λουϊζα Βούρου, η οποία μας μιλάει για το πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πιο όμορφα και γερά νύχια, με τη χρήση του πόσιμου κολλαγόνου.

Παρασκευή 05/07 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη. Συνεχίζουμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τις αστρολογικές της προβλέψεις. Στη συνέχεια, ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, μας φτιάχνει χταπόδι ραγού με βίδες και κανέλα, ενώ η Λίλα μας μιλάει για… γλυκόξινες συνταγές. Στην ενότητα της υγείας, η Πελίνα Θεοδοσίου και ο ενδοκρινολόγος κ. Ανδρέας Θωμόπουλος μας μιλούν για τον θυρεοειδή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε το Μουσείο Λαογραφίας της Αναβύσσου, όπου θα βρούμε φωτογραφικό υλικό από τον ελληνισμό της Μικράς Ασίας. Ακολουθεί μια πρόταση για το πώς να φτιάξουμε μόνοι μας ένα φόρεμα κοκτέιλ. Συνεχίζουμε με ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο ζωγράφο Δημήτρη Μυταρά. Προχωράμε με προτάσεις για έναν ονειρικό γάμο και κλείνουμε την εκπομπή μας με τον ιδιοκτήτη του Εύχαντρον, που θα μας μιλήσει για την ιστορία του κομπολογιού!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 4 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα