Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Χρώματα Ελλάδας 17 - 21 Ιουνίου 2013


 

Δευτέρα 17/06 : Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα! Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μαγειρεύει φοντί τυριών. Προχωράμε με την ενότητα της υγείας και την Πελίνα Θεοδοσίου, η οποία με τον παιδίατρο κ. Μάριο Ανδρέου, μας μιλούν για τους πιθανούς τραυματισμούς των παιδιών το καλοκαίρι. Προχωράμε με ένα ρεπορτάζ για τις τροφές που δεν πρέπει να τρώμε το βράδυ, αλλά και με ακόμη ένα για τη διαδρομή της ολυμπιακής φλόγας στην ιστορία. Στη συνέχεια, μιλάμε με τον κτηνίατρο κ. Σπύρο Χαρλαύτη, ο οποίος θα μας μιλήσει για την ιδιαίτερη σχέση παιδιού και κατοικίδιου. Κλείνουμε την εκπομπή με τον Δ/ντη Λιανικής Εμπορίας Ελλ. Πετρελαίων ΕΚΟ, κ. Βασίλη Παναγόπουλο, ο οποίος μας μιλάει για το πρόγραμμα «Εγγύηση ΕΚΟ».

 

Τρίτη 18/06 : Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει χυλοπίτες με γαλοπούλα και κεφαλοτύρι, ενώ η Λίλα μας μιλάει για τα καρύδια. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον χειρουργό ορθοπεδικό κ. Αθανάσιο Μπαδέκα, μας μιλούν σχετικά με την οσφυαλγία. Ακολουθεί μια έρευνα που αφορά τη σχέση πατέρα και γιού, αλλά και μια πρόταση διακόσμησης με χειροποίητες κατασκευές που θα ομορφύνουν τον χώρο σας. Προχωράμε με μια συνέντευξη με τον κ. Δημήτρη Παξιμάδη, μέλος του ΚΕΜΕΛ, ο οποίος μας μιλάει για το «κλειδί» της επιτυχίας… την έρευνα αγοράς! Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με τον εκπρόσωπο της εταιρίας Collagen Power κ. Γιώργο Τσουκαλαδάκη, με τον οποίο μιλάμε για μια ολοκληρωμένη λύση, το υγρό πόσιμο κολλαγόνο.

 

Τετάρτη 19/06 : Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει φιλέτο κοτόπουλο με ξινολάχανο. Στη συνέχεια, η Λίλα μας δίνει συμβουλές για τα πουλερικά. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον γυναικολόγο – μαιευτήρα κ. Μανώλη Καλαμπόκα, μας μιλούν σχετικά με την εμμηνόπαυση. Προχωράμε με ένα ρεπορτάζ σχετικά με τα πεφταστέρια και ακολουθεί λίγη γυμναστική. Ακολουθεί ένα αφιέρωμα στην εμπειρία της Pushkar Camel Fair, αλλά και ένα ρεπορτάζ για τα όμορφα σκυλάκια λαμπραντόρ. Κλείνουμε την εκπομπή με γυναικεία μόδα για τη σεζόν!

 


Πέμπτη 20/06 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει πράσινη σαλάτα με γαλοπούλα, αλλά και η Λίλα μας μιλάει για τις σύγχρονες κουζίνες. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον χειρουργό ορθοπεδικό κ. Αθανάσιο Μπαδέκα, μας μιλούν σχετικά με την αρθροπλαστική γόνατος, αλλά και το πώς βοηθάει η χρήση του κολλαγόνου. Προχωράμε με τα cine news, αλλά και με μια επίσκεψη στο σπίτι του… Άρχοντα και του Χωρικού του 19ου αιώνα, στον Αρόλιθο της Κρήτης. Συνεχίζουμε με μια έρευνα για το κατά πόσο το φιλί ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και κλείνουμε την εκπομπή με τη συγγραφέα κα Σέβη Τηλιακού και μια συζήτηση για τα βιβλία της και για το πώς τελικά… «τα όνειρα τα πλέκεις με το βελονάκι»!

 


Παρασκευή 21/06 : Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει μεθυσμένο χταπόδι. Στη συνέχεια, η Λίλα μας μιλάει για τη δίαιτα του χταποδιού. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον διατροφολόγο κ. Λάμπρο Μελίστα, μας μιλούν σχετικά με την διατροφογεννετική και τη σχέση της διατροφής με το DNA μας. Προχωράμε επίσης με την διατροφολόγο κα Αλέσια Θωμοπούλου, η οποία μας μιλάει για την τροφική δυσανεξία και ακολουθεί ένα αφιέρωμα στην ιστορία της τουλίπας. Ακολουθεί η ψυχολόγος κα Βίκυ Σίμου, η οποία μας μιλάει για μια σχέση ζωής… τη σχέση παιδιού και γονέα. Κλείνουμε την εκπομπή με fashioned designed κοσμήματα από το artproject.

 


Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ