Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Απεργούν οι εφοριακοί. Παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις

Απεργούν οι εφοριακοί. Παράταση για τις φορολογικές δηλώσειςΣε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν στις 27 και 28 Ιουνίου οι εργαζόμενοι στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ) και το υπουργείο Οικονομικών, αντιδρώντας στις επιλογές της πολιτικής ηγεσίας σε σχέση με το μέλλον των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών.

Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε χθες την παράταση της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για τα φυσικά πρόσωπα, ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του αριθμού φορολογικού μητρώου του φορολογούμενου ως εξής:

Για τα ψηφία: 1 και 2 έως και την 22η Ιουλίου 2013, για ψηφία: 3 και 4 έως και την 29η Ιουλίου 2013, για τα ψηφία: 5 και 6 έως και την 5η Αυγούστου 2013, για τα ψηφία: 7 και 8 έως και την 12η Αυγούστου 2013, για το ψηφίο: 9 έως και την 26η Αυγούστου 2013 και για το ψηφίο: 0 έως και την 30η Αυγούστου 2013.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική προθεσμία έληγε στις 30 Ιουνίου.

πηγή: cityportal.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα