Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Αναχωρούν για τη Σόφια οι Ελληνίδες "LITTLE STARS"


Αναχωρούν το Σάββατο 6 Ιουλίου για τη Σόφια της Βουλγαρίας, όπου διοργανώνεται ο Τρίτος Διεθνής Διαγωνισμός Χορού για παιδιά και εφήβους, με τη διακριτική ονομασία: LITTLE  STARS”, οι Ελληνίδες μικρές χορεύτριες, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας φέτος. 

Διοργανωτής του Διαγωνισμού είναι το  KALLINA BOGOEVA FOUNDATION σε συνεργασία με τη National School of Choreography της Βουλγαρίας και η διάρκειά του  θα είναι από 7 – 12 Ιουλίου.

Ο Διαγωνισμός “LITTLE STARS” διοργανώνεται για τρίτη φορά, και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά Διεθνή γεγονότα για το Χορό, δεδομένου ότι είναι ο μοναδικός Διεθνής Διαγωνισμός Χορού για τις ηλικίες 8 – 16 ετών, που διεξάγεται σε Ευρωπαϊκή χώρα.

Οι  χώρες που λαμβάνουν μέρος, είναι η Ρωσία, Βουλγαρία, Κύπρος, Τουρκία, Ελλάδα, Ουκρανία, Ρουμανία
κ.ά., ενώ υπάρχει όριο 70 συμμετοχών συνολικά, από όλες τις χώρες και σε όλες τις κατηγορίες.

Η συμμετοχή της κάθε χορεύτριας – χορευτή, εγκρίνεται από τους διοργανωτές μετά από προκριματική αξιολόγηση που γίνεται ανά χώρα,  με κριτήριο την τεχνική τους κατάρτιση και τη σκηνική τους παρουσία.

Στο φετινό Διαγωνισμό, κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους για την Ελλάδα, από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Δέσποινας  Γρηγοριάδου, 17 μικρές  χορεύτριες!

Η Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Δέσποινας  Γρηγοριάδου, συμμετείχε και στη δεύτερη διοργάνωση, το 2011, με 5 μικρές χορεύτριες,  οι οποίες κατάφεραν να φέρουν στην Ελλάδα το Δεύτερο Βραβείο και ένα Βραβείο Σκηνικής Παρουσίας.
Καλή επιτυχία στις Ελληνίδες "LITTLE STARS"!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 9 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα