Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Καμμένος: Είσαι ψεύτρα και γελοία - Τσαπανίδου: Έπρεπε να σε πετάξω έξω από το στούντιο! (VIDEO)

undefinedΆγριος καυγάς της Πόπης Τσαπανίδου και του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο STAR με αφορμή το περίφημο «λιντσάρισμα του Πάχτα» που ανέφερε ο τελευταίος κατά τη διάρκεια συζήτησής του με κατοίκους της Χαλκιδικής για το πρόβλημα με το νερό στο δήμο Αριστοτέλη.
Επειτα από έντονη λογομαχία και υψηλούς τόνους προσωπικής αντιπαράθεσης, ο κ. Καμμένος αποκάλεσε τη δημοσιογράφο «ψεύτρα» και «γελοία» με αποτέλεσμα η Πόπη Τσαπανίδου να του απαντήσει πως κανονικά θα έπρεπε να τον πετάξει έξω από το στούντιο, αλλά λόγω ευγένειας δεν το κάνει. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ τελικώς αποχώρησε από το στούντιο αφού η συζήτηση είχε ξεφύγει πέραν από κάθε όριο ευπρέπειας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


undefined
 Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, που έγινε σε ιδιαιτέρως τεταμένο κλίμα, ο κ. Καμμένος είπε: «Ειμαστε αστικό κόμμα και δεν υιοθετούμε τη βία» αναφερόμενος στην περίφημη φράση περί «λιντσαρίσματος» που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις.
«Δεν ήταν δήλωση στις κάμερες, ήταν μια συζήτηση που είχα με μανάδες που τα παιδιά τους έπιναν επι 22 ημέρες νερό με αρσενικό. Με ρώτησαν λοιπόν: Τι να κάνουμε με τον Πάχτα; Να τον λιντσάρουμε; Και τους είπα: Ναι, να τον λιντσάρετε πολιτικά» τόνισε ο κ. Καμμένος σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του STAR και επέμεινε: «Δεν είπα να τον δείρουν, είπα να τον λιντσάρουν πολιτικά».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Καμμένος είπε πως «αν τεθεί θέμα παρέμβασης της δικαιοσύνης, να ξέρετε ότι εγώ πρώτος θα παραιτηθώ κάθε ασυλίας και να έρθει ο εισαγγελέας να με συλλάβει».
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ υπογράμμισε ότι «τη βία την προωθεί το ίδιο το κράτος που ξυλοκοπεί τους πολίτες στις συγκεντρώσεις και η Χρυσή Αυγή. Εμείς καλούμε τους πολίτες σε ειρηνική εξέγερση με βάση το άρθρο 120 του Συντάγματος διότι πιστεύουμε ότι το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους έχουν καταλυθεί».
Αξίζει να σημειωθεί πως καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης ο πολιτικός και η δημοσιογράφος συζητούσαν σε πολύ έντονο ύφος, καθώς ο κ. Καμμένος θεωρούσε τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου εμπαθείς, ενώ η Πόπη Τσαπανίδου κατηγορούσε τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ ότι αποφεύγει να απαντήσει ευθέως.

ΠΗΓΗ:   www.protothema.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ