Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ο Παναγιώτης Καραδήμας, υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης


Την επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητας του για το δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ανακοίνωσε την περασμένη Κυριακή από την πλατεία της Ανδραβίδας ο γεωπόνος- επιχειρηματίας από την Βουπρασία, Παναγιώτης Καραδήμας.


Με κεντρικό σύνθημα "Αλλάξτε την εικόνα", ο Παναγιώτης Καραδήμας κέρδισε τις πρώτες εντυπώσεις μιλώντας στο πλήθος των παριστάμενων κατοίκων για το όραμά του για το Δήμο και την προσπάθεια να περάσει η Αυτοδιοίκηση σε καινούρια πρόσωπα με νέες ιδέες και απλή λογική για το καλό του τόπου και των δημοτών", όπως τόνισε στην ομιλία του.
 Η ιδρυτική διακήρυξη της Δημοτικής Παράταξης του Παναγιώτη Καραδήμα θα παρουσιαστεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στη Μανωλάδα, με υποψήφιους νέα πρόσωπα στον χώρο της πολιτικής.
Μιλώντας στο BLUE FORCE ο κ. Καραδήμας δήλωσε ότι ο δήμος εμφανίζει την χειρότερη εικόνα που θα μπορούσε σε όλα τα διαμερίσματα. Έχει σοβαρά προβλήματα κυρίως σε πόσιμο νερό, ανεργία και έλλειψη οράματος για αναπτυξιακά έργα. Δήλωσε ότι βλέπει θετικά τη συνένωση των δήμων Πηνειού και Ανδραβίδας – Κυλλήνης, για την δημιουργία ενός μεγάλου δήμου στον κάμπο της ηλείας.
Για το θέμα που έχει προκύψει με το γηροκομείο Βάρδας, ανέφερε ότι, εντός των ημερών, θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ηλείας για να ενημερωθεί και να βρεθεί λύση για το ζήτημα, εξέφρασε όμως την διαφωνία του στην παραχώρηση του χώρου για στέγαση αλλοδαπών εργατών γης.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώα η 83χρονη - Η περιπέτεια της κας Ιφιγένειας Τζάμου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Συγκεκριμένα, η Ιφιγένεια Τζάμ...
    Πριν από 1 ώρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα