Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πρωτοβουλία Καραδήμα για το γηροκομείο της Βάρδας - Θετικός ο Μητροπολίτης Ηλείας

Θετική εξέλιξη στο ζήτημα του γηροκομείου της Βάρδας.  

O Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός, αποδέχθηκε την πρόταση του γεωπόνου από την Βάρδα,  κ. Παναγιώτη Καραδήμα, να μισθώσει το κτίριο του γηροκομείου και να επαναλειτουργήσει για την φιλοξενία γερόντων, όπως ανέφερε ο τελευταίος στο BLUE FORCE.
Ο κ. Καραδήμας, σε συνάντησή του με το Μητροπολίτη στην Μητρόπολη, κατέθεσε πρόταση προς τον Μητροπολίτη, ώστε να αναλάβει με μια ομάδα ατόμων την επαναλειτουργία του γηροκομείου Βάρδας.
Ο Μητροπολίτης Ηλείας, κ.κ.Γερμανός, έκανε αποδεκτή την πρόταση, σύμφωνα με τον κ. Καραδήμα.
Αναμένεται η ακύρωση της πράξης του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Μητρόπολης Ηλείας, που εξετάζοντας την αίτηση των επιχειρηματιών από την Πάτρα, Βασίλη Ροδόπουλου και Κωνσταντίνου Βαρδαλαχάκη στις 23 Σεπτεμβρίου 2013, αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει την επταετή ενοικίαση των κτιρίων  και του αυλείου χώρου του ιδρύματος χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Νικόλαος» στην Βάρδα, στους παραπάνω επιχειρηματίες.
Σύμφωνα με την πρόταση Καραδήμα το γηροκομείο θα επαναλειτουργήσει πιθανότατα αρχές του 2014, ως ιδιωτική επιχείρηση, χωρίς στόχο το κέρδος, αλλά την κάλυψη των εξόδων λειτουργίας, φιλοξενώντας γέροντες από την περιοχή. Παράλληλα σχεδιάζεται και η πρόσληψη προσωπικού από την περιοχή.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 15 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα