Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «ΣΤΗΡΙΖΕΙ» τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με την υιοθεσία τριών ηλικιωμένων - Δύο πρόεδροι ΝΟΔΕ, Εθελοντές Γείτονες, σε μοναχικούς ηλικιωμένους.

Με την ευκαιρία του φετινού εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία», η Νέα Δημοκρατία, «ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ» τρεις ηλικιωμένους, αναλαμβάνοντας τη χορηγία τριών συσκευών τηλεειδοποίησης, το γνωστό ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ, για ισάριθμους ηλικιωμένους της ΜΚΟ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «ΣΤΗΡΙΖΩ». 

Στην παράδοση και εγκατάσταση του ενός από τα τρία δωριζόμενα ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΥΜΠΙΑ, παρών ήταν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος κ. Αθανάσιος Μπούρας και ο Γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων κ. Γεώργιος Σταμάτης, ενισχύοντας το συμβολισμό της κίνησης.

Στο πλαίσιο της ίδιας πρωτοβουλίας, δύο Πρόεδροι ΝΟΔΕ του κόμματος προσφέρθηκαν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ της ΜΚΟ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, για δύο ακόμα μοναχικούς ηλικιωμένους.

"Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, αισθάνεται την ικανοποίηση να διαπιστώνει ότι το πολιτικό κόμμα που σήμερα έχει τον κύριο λόγο στη διακυβέρνηση της χώρας, αναγνωρίζει την προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο και, κυρίως, αναγνωρίζει τα προβλήματα των ηλικιωμένων και δείχνει τη βούληση να βοηθήσει. Ελπίζουμε ότι οι συμβολικές κινήσεις δεν θα παραμείνουν σε αυτό το επίπεδο και περιμένουμε από την κυβέρνηση τις πρωτοβουλίες εκείνες που πραγματικά θα ανακουφίσουν τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και θα τους εξασφαλίσουν την αξιοπρέπεια, την ασφάλεια και τελικά τη ζωή που τους αξίζει!" τονίζεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ