Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πρωταθλητής Ελλάδος στα 45κ. ο Νικόλας Παπαγεωργόπουλος!

Μια ακόμη επιτυχία για τον Kyung-Hee Athens, στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που έγινε στα Ιωάννινα το τριήμερο 15 - 17 Νοεμρίου!
Ο Νικόλας Παπαγεωργόπουλος,
μετά από σειρά νικηφόρων αγώνων, κατέκτησε το χρυσό μετάλιο στην κατηγορία Παίδων 2002 (-45). 
Ο αθλητής του Στέφανου Μπούτιου, συνεχίζοντας το σερί μεγάλων εμφανίσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος 2013.
Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έγινε το τριήμερο 15 - 17 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων ενώ την οργάνωση αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος είχε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο. Να σημειωθεί οτι είχαμε ρεκόρ συμμετοχών με 1231 αθλητές και 429 τεχνικούς και συνοδούς, που πλημμύρησαν το κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ώρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα