Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Λιγοστεύουν οι Έλληνες! Αν δεν στηριχθεί η τρίτεκνη οικογένεια, η Ελλάδα απειλείται με αφανισμό!

Μια γενοκτονία εν εξελίξει βιώνει η χώρα από το 2009 που ανέλαβε την εξουσία το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου.
Συνολικά κατά -5,5% υποχώρησε ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2012 σε σχέση με το 2009! 
Αντίθετα, ο πληθυσμός της Ευρωπαϊκής Ενωσης αυξήθηκε κατά μέσο όρο 2,2% και έφθασε τα 505,7 εκατ. άτομα.
Αυτά προκύπτουν από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat.
Σύμφωνα, λοιπόν με τα στοιχεία της Eurostat, ο πληθυσμός αυξήθηκε σε 17 κράτη - μέλη της Ε.Ε. και μειώθηκε σε 11 κράτη - μέλη.
Οι μεγαλύτερες αυξήσεις καταγράφηκαν στο Λουξεμβούργο (+23%), στη Μάλτα (9,1%), στη Σουηδία (7,7%), στη Βρετανία (+6,2%), στο Βέλγιο (+6%) και στην Αυστρία (+5,2%).
Οι μεγαλύτερες μειώσεις πληθυσμού καταγράφηκαν στη Λιθουανία (-10,6%), στη Λετονία (-10,3%), στην Εσθονία (-6,8%), στη Βουλγαρία (-5,8%), στην Ελλάδα (-5,5%) και στην Πορτογαλία (-5,2%).
Στην ΕΕ των 28, ο πληθυσμός αυξήθηκε κατά 1,1 εκατ. και η Eurostat εκτιμά πως την Πρωτοχρονιά του 2013 ήταν στα 505,73 εκατομμύρια άτομα.
Το 2012 στην ΕΕ καταγράφηκαν 5,231 εκατ. γεννήσεις και 5,014 εκατομμύρια θάνατοι, ενώ εισήλθαν 882.000 μετανάστες.
Στην Ελλάδα ο πληθυσμός μειώθηκε κατά 60.500 το 2012: Την Πρωτοχρονιά του 2013 ο πληθυσμός της χώρας μας ήταν 11,161 εκατ. κάτοικοι. 

Το 2011 γράφαμε από αυτό τον ιστότοπο τα εξής:
"Η πρωτοφανής επίθεση της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στην Τρίτεκνη Οικογένεια, συνεχίζεται και παίρνει πια τα χαρακτηριστικά απόφασης αφανισμού! Με το τελευταίο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, ουσιαστικά ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ως κατοχή είδους πολυτελείας!
Η Κυβέρνηση, ενώ από το Σύνταγμα έχει την εντολή να προστατεύσει την Οικογένεια και να εφαρμόζει Δημογραφική Πολιτική προς το συμφέρουν της Χώρας και του Έθνους, αφού αποδόμησε τα όποια δημογραφικά μέτρα που μέχρι σήμερα στήριζαν, έστω υποτυπωδώς, τις οικογένειες με τρία παιδιά, έρχεται τώρα να επιβάλει ΠΡΟΣΤΙΜΟ για την απόκτηση τρίτου παιδιού!
Οι Τρίτεκνοι, αποτελούμε ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής Κοινωνίας. Βιώνουμε την κρίση στο πετσί μας, περικόπτονται οι μισθοί μας, οι συντάξεις μας, αυξάνονται και για μας οι άμεσοι και έμμεσοι φόροι, τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ, το ατομικό κόστος ζωής, απολυόμαστε από τις δουλειές μας, κλείνουμε τις επιχειρήσεις μας λόγω της ύφεσης, όπως όλοι οι Έλληνες και αντιμετωπίζουμε όλα αυτά τα δεινά πολλαπλάσια, ως πολυμελείς οικογένειες, συμμετέχουμε όμως αγόγγυστα στην υποτιθέμενη «κοινή προσπάθεια»(;!).
Τους τελευταίους μήνες όμως, η επίθεση αποδεικνύεται ότι είναι στοχευμένη! Στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά της Ελληνικής Κοινωνίας, που είναι η Οικογένεια! Δεν τους φτάνει να εξαθλιώσουν τον Έλληνα, δεν τους φτάνει να γυρίσουν την Ελλάδα στη δεκαετία του ΄50, θέλουν να μη γεννιούνται πια Έλληνες! Δεν έχει άλλη εξήγηση η επιβολή φόρου στην…κατοχή παιδιών που επιχειρείται με τον υπό ψήφιση νόμο!
Το ζήτημα είναι Εθνικό και όχι Πολιτικό! Είναι ζήτημα ΥΠΑΡΞΗΣ για την ΕΛΛΑΔΑ και ως τέτοιο έχω την απαίτηση από τους Βουλευτές ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ να το αντιμετωπίσουν. Δεν απευθύνομαι στις ηγεσίες και στα κόμματα. Απευθύνομαι στους ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Γιατί εδώ δεν χωρούν «κομματικές γραμμές», παρά μόνο η «γραμμή» της ψυχής και της συνείδησης του καθένα ξεχωριστά από τους Βουλευτές μας, απέναντι στην ίδια τους την ύπαρξη. Διότι δεν πρόκειται να υπάρξει ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ χωρίς ΈΛΛΗΝΕΣ και δεν πρόκειται να υπάρξει πια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, για να εκπροσωπούν, χωρίς το κύτταρό της, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! "

Δυστυχώς, η πολιτική αφανισμού της Ελληνικής οικογένειας συνεχίστηκε και από τις κυβερνήσεις που διαδέχθηκαν την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.
Δυστυχώς, οι πολιτικοί ταγοί του τόπου, συνέχισαν την εφαρμογή του σχεδίου εξόντωσης της Ελληνικής οικογένειας, υπακούοντας στις εντολές κάποιων υπαλλήλων διεθνών οργανισμών, χωρίς ίχνος υπερηφάνειας, αξιοπρέπειας, Εθνικής Συνείδησης.
Δυστυχώς, η "ηγεσία" του Τριτεκνικού Κινήματος, προσχώρησε σε λογικές επικοινωνιακής διαχείρισης των προβλημάτων, βάζοντας σε πρώτη μοίρα τη διατήρηση αξιωμάτων και την ανάπτυξη προσωπικών δημοσίων σχέσεων, δίνοντας χώρο δράσης ακόμα και σε πολιτικούς απατεώνες στις πλάτες των Τριτέκνων...

Παρά το ότι ο γράφων δεν ανήκει πλέον τυπικά στην κοινωνική ομάδα των Τριτέκνων, αλλά των Πολυτέκνων, αισθάνεται οτι δεν δικαιούται να εγκαταλείψει τον αγώνα τους για την Ελληνική Οικογένεια, την Ελληνική Κοινωνία, την Ελλάδα!

Η επίθεση στην Τρίτεκνη Οικογένεια είναι σαφής, στοχοποιημένη και από ότι φαίνεται αποτελεσματική, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Eurostat. Οι γεννήσεις Ελλήνων μειώνονται, οι πληθυσμοί λαθρομεταναστών αυξάνονται, και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους, οι δε προοπτικές, εφιαλτικές για την πατρίδα μας.
Όσο κι αν εξανίσταται ο κ. Βορίδης και οι λοιποί "συγκυβερνώντες", η πεποίθησή μου είναι οτι πρόκειται για σχέδιο πλήρους αποδόμησης της Ελληνικής Κοινωνίας, με την επίθεση στον τελευταίο θεσμό της που μένει ακόμη όρθιος, το θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, μέ όπλα οικονομικά και "νομικά".
Η τιμωρία των Τριτέκνων Οικογενειών για τη γέννηση Ελλήνων, είναι βαθιά αντεθνική πράξη και χρεώνεται σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, αφού κανείς, με καμία πράξη δεν αντιδρά ουσιαστικά στην κατάσταση που διαμορφώνεται.
Εμείς, ο κάθε πατέρας και η κάθε μάνα ξεχωριστά, δεν πρόκειται να χαρίσουμε το χαμόγελο των παιδιών μας σε κανέναν από εκείνους που παίζουν παιχνίδια στις πλάτες μας.
Οι "ηγέτες" των Τριτέκνων, έχουν την υποχρέωση να ενώσουν την αγωνία, την αγανάκτηση και την αποφασιστικότητα του κάθε πατέρα και της κάθε μάνας, σε μία φωνή, μία γροθιά, μία δράση.
Η πίεση πρέπει να είναι ανάλογη των κρίσιμων στιγμών που περνάει η χώρα, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς νέες κάθε φορά αφετηρίες, με τρόπους δυναμικούς, ανάλογους με τη σημασία του Εθνικού Αγώνα για την επιβίωση της Χώρας και του Έθνους μας.
Οι αγώνες, όταν μάλιστα είναι Εθνικοί, δεν κερδίζονται με χαμόγελα, φωτογραφίες και καφεδάκια...
Η πολιτικάντικη διαχείριση των προβλημάτων, δεν έχει πια το χαρακτηριστικό της γραφικότητας, είναι πλέον επικίνδυνη!  Έχουμε χρέος όλοι απέναντι στα παιδιά μας, στην πατρίδα μας, στους ίδιους τους εαυτούς μας να αγωνιστούμε για την ουσία. Και η ουσία, είναι η επιβίωση αυτής της Πατρίδας.

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ: Τα παιδιά δεν «τιμολογούνται» κύριοι της Κυβέρνησης! Τα Εθνικά Ζητήματα δε λύνονται με κομπιουτεράκια χαρτογιακάδων!

 Τρίτεκνοι: Η Ελλάδα θα πτωχεύσει αν χαθούν οι Έλληνες!

ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ!

 ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ!

Πάνω από το 96% των τρίτεκνων απειλείται με κραχ στον οικογενειακό προϋπολογισμό τους.Ολοκληρώθηκε η έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου στα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής.

Ζωντανό αίμα

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ