Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πολίτης που είδε το SILVER ALERT, εντόπισε τον κ. Ευάγγελο!


ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ του κου Ευάγγελου Ολύμπιου
Η περιπέτεια του κου Ευάγγελου Ολύμπιου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κος Ολύμπιος, ο οποίος εξαφανίσθηκε την 07/12/2013 από τη Νέα Σμύρνη Αττικής, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
Συγκεκριμένα,   
 
 
 
 
 
ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε  το πρωί της 07/12/2013  από την οικία του στη Νέα Σμύρνη. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, την 08/12/2013 ενεργοποίησε το SILVERALERT.
Το μεσημέρι της Τρίτης 10/12/2013 η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε κλήση από πολίτη που είχε δει το SILVER ALERT, ο οποίος ανέφερε ότι εντόπισε τον ηλικιωμένο σε κενό κτίριο στην Λεωφόρο Συγγρού, στο  ύψος της Καλλιθέας. Στο σημείο μετέβησαν οι οικείοι του 82χρονου με περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Διαπιστώθηκε οτι ο ηλικιωμένος  είχε ανάγκη να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για περίθαλψη. Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΜΚΟ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ το οποίο όμως δήλωσε αδυναμία άμεσης μεταφοράς, οπότε η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, αξιοποιώντας τη συνεργασία της με την INTERAMERICAN, φρόντισε για την άμεση μεταφορά του ηλικιωμένου σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο της τελευταίας.
Ο 82χρονος, δέχεται τη φροντίδα των γιατρών και βρίσκεται και πάλι κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα!
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το SilverAlertHellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται. Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.   


Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ