Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Αγνό φυσικό απορρυπαντικό για τα ρούχα, με Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και εκχύλισμα Χαμομηλιού

Τα προϊόντα ΦΥΣΙΩ, διατίθενται ειδικά για τους αναγνώστες του BLUE FORCE, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!
ΣΚΟΝΗ (ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ)
Η σκόνη ρούχων ΦΥΣΙΩ  προέρχεται από τριμμένο 100% Αγνό Φυσικό σαπούνι Εξαιρετικής Ποιότητας με Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και εκχύλισμα  Χαμομηλιού χωρίς πρόσθετα χημικάχρώματα και αρώματα.
Οι  ευεργετικές ιδιότητες του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου και του χαμομηλιού, χαρίζουν στα ρούχα του μωρού εκτός από την απολυμαντική δράση και μια μοναδική αίσθηση φυσικότητας και απαλότητας, χωρίς να δημιουργούν αλλεργίες και άλλες παθήσεις στο ευαίσθητο δέρμα του.


Στην εποχή που ζούμε η ανάγκες και η πίεση που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μας οδηγούν στην αγορά όλο και πιο ενισχυμένων απορρυπαντικών, λευκαντικών και μαλακτικών  για το πλύσιμο των ρούχων αδιαφορώντας ότι πίσω από τις χημικές ενώσεις(που πολλές φορές δεν αναγράφονται καν στις συσκευασίες) και τα δυνατά αρώματά τους κρύβονται σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία την δική μας και των παιδιών μας.
Η σύσταση αυτών των απορρυπαντικών επικάθεται στις ίνες των ρούχων και αφήνει υπολείμματα όσο καλά και αν τα ξεβγάλουμε. Το αποτέλεσμα είναι αυτές οι ουσίες να έρχονται σε άμεση επαφή με το σώμα μας και να δημιουργούν από απλά έως πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.
Τα παράγωγα πετρελαίου, τα φωσφορικά άλατα, οι φθαλικές ενώσεις και διάφορα άλλα χημικά συστατικά που περιέχουν ενοχοποιούνται για μια σειρά από παθήσεις όπως  βλάβες στο αναπαραγωγικό και ενδοκρινικό μας σύστημα, αναπνευστικά προβλήματα, βλάβες στο συκώτι και τους νεφρούς, αλλεργίες, δερματικούς ερεθισμούς, ναυτίες,  πρήξιμο στα μάτια και το λαιμό και πολλά ακόμη, ενώ κάποιες ουσίες ενοχοποιούνται  για καρκινογενέσεις(π.χ. όγκος του μαστού)
Οι συνέπειες της χρήσης αυτών των απορρυπαντικών εκτός όμως από την υγεία μας επηρεάζουν αρνητικά και το περιβάλλον. Και αυτό γιατί καταλήγοντας ως απόβλητα στον υδροφόρο ορίζοντα ή κατευθείαν σε θάλασσες και ποτάμια ευθύνονται για το φαινόμενο του Ευτροφισμού που έχει ως αποτέλεσμα την σταθερή μείωση των ψαριών και της υπόλοιπης βιοποικιλότητας.
Όλα αυτά τα σοβαρά προβλήματα για την υγεία μας και το περιβάλλον οδήγησαν την εταιρία μας στη δημιουργία ενός προϊόντος (τριμμένο σαπούνι-σκόνη)  από Ανωτέρας ποιότητας Ελληνικές φυσικές πρώτες ύλες, χωρίς πρόσθετα χημικά, χρώματα και αρώματα, ελεγμένο και πιστοποιημένο από την Ανώτατη Αρχή Ελέγχου, το Γενικό Χημείο του Κράτους.(Αρ. Απόφασης 1491/2008) ιδανικό για πλύσιμο βρεφικών και άλλων ρούχων στο πλυντήριο ή στο χέρι.
Εμπεριέχει 100% Αγνό Φυσικό Σαπούνι, Εξαιρετικής Ποιότητας φτιαγμένο από Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και εκχύλισμα  Χαμομηλιού.
                                 
Όλα μας τα προϊόντα δημιουργούνται με την συμβουλευτική συνεργασία εξειδικευμένων επιστημόνων (Δερματολόγων, Παθολόγων, Τεχνολόγων τροφίμων- γεωπόνων, Βοτανολόγων και Χημικών αναλυτών)
Συστήνεται από δερματολόγους και φαρμακοποιούς. 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6940784526, meditext.ath@gmail.com

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ