Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Άστεγους με μόνιμη κατοικία και ρεύμα ψάχνει ο Καμίνης για να τους στεγάσει!

Φωτογραφία: Ο Δήμος Αθηναίων ζητεί από τους άστεγους βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ή λογαριασμό ΔΕΚΟ προκειμένου να μπορούν να ενταχθούν αυτοί στο νέο πρόγραμμα του Δήμου που παρέχει στέγαση, σίτιση κ.α
Ειδικότερα, πρόκειται για το νέο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων «Δίκτυο Κοινωνικής Κατοικίας», δηλαδή ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για να προφέρει υπηρεσίες στέγασης, σίτισης, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και κοινωνικής επανένταξης σε κατοίκους της Αθήνας που στερούνται των απαραίτητων πόρων ή μέσων για την ικανοποίηση των ανωτέρω αναγκών. Στόχος του προγράμματος είναι η φιλοξενία σε κατάλληλα διαμερίσματα οικογενειών με παιδιά, ηλικιωμένων, εγκύων και γενικότερα ατόμων που είναι άστεγα ή κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν άστεγα. 

Ωστόσο, για να μπορούν να συμμετέχουν αυτοί οι πολίτες στο εν λόγω πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων πρέπει μαζί με όλα τα άλλα δικαιολογητικά απαιτούνται να προσκομίσουν και βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ή λογαριασμό ΔΕΚΟ! 

Σημειώνεται επίσης ότι τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τόσα πολλά που οι άστεγοι πολίτες αδυνατούν να μαζέψουν... Ακόμη, καλούνται να κάνουν μία σειρά εξετάσεων υγείας που όμως οι ίδιοι αδυνατούν να πληρώσουν για τόσες εξετάσεις.
Και θέλετε να πιστέψουμε πως ο Καμίνης είναι ακόμα πρώτος στις δημοσκοπήσεις;;;
Δεν είναι τόσο χαζός όσο νομίζετε,απλά είναι και αυτός άλλος ένας απατεώνας του δημοκρατικού τόξουΟ Δήμος Αθηναίων ζητάει από τους άστεγους βεβαίωση μόνιμης κατοικίας(!) ή λογαριασμό ΔΕΚΟ προκειμένου να μπορούν να ενταχθούν αυτοί στο νέο πρόγραμμα του Δήμου που παρέχει στέγαση, σίτιση κ.α
Ειδικότερα, πρόκειται για το νέο πρόγραμμα του Δήμου...
Αθηναίων «Δίκτυο Κοινωνικής Κατοικίας», δηλαδή ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για να προφέρει υπηρεσίες στέγασης, σίτισης, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και κοινωνικής επανένταξης σε κατοίκους της Αθήνας που στερούνται των απαραίτητων πόρων ή μέσων για την ικανοποίηση των ανωτέρω αναγκών. Στόχος του προγράμματος είναι η φιλοξενία σε κατάλληλα διαμερίσματα οικογενειών με παιδιά, ηλικιωμένων, εγκύων και γενικότερα ατόμων που είναι άστεγα ή κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν άστεγα.
Ωστόσο, για να μπορούν να συμμετέχουν αυτοί οι πολίτες, σύμφωνα με καταγγελίες ενδιαφερομένων που έφτασαν στα αυτιά μας, στο εν λόγω πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων πρέπει μαζί με όλα τα άλλα δικαιολογητικά απαιτούνται να προσκομίσουν και βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ή λογαριασμό ΔΕΚΟ!
Σημειώνεται επίσης ότι τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τόσα πολλά που οι άστεγοι πολίτες αδυνατούν να μαζέψουν... Ακόμη, καλούνται να κάνουν μία σειρά εξετάσεων υγείας για τις οποίες όμως οι ίδιοι αδυνατούν να πληρώσουν...

 Το θαύμα της φύσης!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ