Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

9 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ KYUNG-HEE ATHENS στο SOFIA OPEN 2014!


- Χρυσό ο Σωτήρης Μπούτιος, ο Χρήστος Σακελαρίου και η Αθηνά Βογιατζή           
- Ασημένιο η Αθανασία Ροκκά
- Χάλκινο ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργόπουλος, ο Γιώργος Σταμάτης, ο Γιώργος Σακελαρίου, η Χριστίνα Ροκκά, και ο Φίλιππος Ονησιφόρου
 Προκλητικοί οι Σκοπιανοί στον αγώνα του Σακελαρίου με αθλητή τους

Επιτυχημένη η  αγωνιστική παρουσία του KYUNG-HEE ATHENS στο SOFIA OPEN 2014.
Οι αθλητές του Στέφανου Μπούτιου, κατάφεραν να κερδίσουν 3 Χρυσά, 1 Ασημένιο και 5 Χάλκινα μετάλλια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις σε ένα ακόμη διεθνές τουρνουά! 
Συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα των αγώνων, το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Juniors -55 Kg  κέρδισε ο Σωτήρης Μπούτιος, επιβεβαιώνοντας την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την εμπειρία του, ενώ το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργόπουλος στην κατηγορία Cadets -65 Kg και  ο Γιώργος Σακελαρίου στην κατηγορία Cadets -33 Kg. Πολύ καλά αγωνίστηκαν και οι αθλητές Μανιμάνης και Καντάς, δεν κατάφεραν όμως να περάσουν στους τελικούς.
Το γεγονός της ημέρας, ήταν ο αγώνας του Σακελαρίου με αθλητή των Σκοπίων, που αντιμετωπίστηκε από την κερκίδα με μεγάλο φανατισμό, ιδιαίτερα από την πλευρά των Σκοπιανών, ο Έλληνας αθλητής όμως ήταν τελικά ο νικητής με 7-0 και έτσι άνοιξε ο δρόμος για το μετάλλιο!


Τη δεύτερη ημέρα των αγώνων, η συγκομιδή για τους αθλητές του Στέφανου Μπούτιου, ήταν 6 μετάλλια!
Το Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Χρήστος Σακελαρίου στην κατηγορία Children I -33 Kg, ενώ το Ασημένιο πήρε η Αθανασία Ροκκά χάνοντας στον ξαφνικό θάνατο (παράταση) τον τελικό στην κατηγορία Children I -23 Kg.
 Το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Γιώργος Σταμάτης (Seniors -68 Kg) που τραυματίστηκε από αντικανονικό χτύπημα αντιπάλου και δε μπόρεσε να συνεχίσει για τον τελικό. Χάλκινο μετάλιο και για τη Χριστίνα Ροκκά (Children II -40 Kg),  όπως και για το Φίλιππο Ονησιφόρου  (Children II -40 Kg).Με Χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές της επιστρέφει και η Αθηνά Βογιατζή  (Children I +40 Kg)
Το θαύμα της φύσης!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ