Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Άλλη μια ηλικιωμένη βρέθηκε σώα, χάρη στο SILVER ALERT!

FOUND - PANAGIOTOPOULOU
Κτηνοτρόφος, που είχε δει το SILVER ALERT, αναγνώρισε την ηλικιωμένη σε βουνό της Βάρης.
Η 82χρονη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθεί η απαραίτητη βοήθεια , μετά την πολυήμερη ταλαιπωρία. Η κα Παναγούλα, βρίσκεται και πάλι κοντά στα οικεία της πρόσωπα!
Η περιπέτεια της κας Παναγούλας Παναγιωτοπούλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Παναγιωτοπούλου η οποία εξαφανίσθηκε την 09/03/2014 από τη Βάρη Αττικής,

βρίσκεται και πάλι κοντά στα οικεία της πρόσωπα.
1460254_10201595615986563_1784572473_1nΣυγκεκριμένα, η ηλικιωμένη εξαφανίστηκε  το μεσημέρι της 09/03/2014  από την οικία φιλικού ζευγαριού στην οποία φιλοξενούνταν στη Βάρη, όταν βγήκε να μαζέψει χόρτα στο βουνό, κοντά στο σπίτι όπου διέμενε, στα Βλάχικα της Βάρης. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, την 13/03/2014 ενεργοποίησε το SILVER ALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το απόγευμα  της Παρασκευής 14/03/2014, κλήση, με την οποία ενημερώθηκε για την εύρεση της ηλικιωμένης. Η κα Παναγιωτοπούλου εντοπίστηκε από κτηνοτρόφο που είχε δει το SILVER ALERT και αναγνώρισε την αναζητούμενη στο πρόσωπο της ηλικιωμένης που είδε να περιπλανάται σε βουνό στον Περιφερειακό δρόμο Βάρης-Κορωπίου. Ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και η οικογένεια που τη φιλοξενεί και επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για την αναζητούμενη. Η 82χρονη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθεί η απαραίτητη βοήθεια , μετά την πολυήμερη ταλαιπωρία. Η κα Παναγούλα, βρίσκεται και πάλι κοντά στα οικεία της πρόσωπα!
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.
Το θαύμα της φύσης!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ