Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟ SILVER ALERT!


FOUND - METAXAKIS
ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ του κου Μιχάλη Μεταξάκη

Η περιπέτεια του κου Μιχάλη Μεταξάκη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος Μεταξάκης, ο οποίος εξαφανίσθηκε την 23/03/2014 από το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, ο κος Μεταξάκης
έφυγε την 25/03/2014 από το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και από τότε αγνοούνταν η τύχη του. Τα ίχνη του χάθηκαν και οι οικείοι του απευθύνθηκαν στη ΓΡΑΜΜΗ SOS 1065. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, και με εισαγγελική εντολή, την 28/03/2014, ενεργοποίησε το SILVERALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ, δέχτηκε πολλά τηλεφωνήματα στη γραμμή SOS 1065, από πολίτες που είχαν δει το SILVERALERT και έδιναν την πληροφορία ότι ο αναζητούμενος βρισκόταν στη νήσο Κέα. Άνδρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, σε άριστη συνεργασία με το SILVERALERT, εντόπισαν τον αναζητούμενο, το πρωί της 30/03/204 και ο Μάριος επέστρεψε κοντά στην οικογένειά του, δίνοντας τέλος στην αγωνία τους!
Το θαύμα της φύσης!Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ευχαριστεί θερμά για τη βοήθεια και τη συνεργασία τους εθελοντές αναζήτησης που ενεργοποιήθηκαν άμεσα, τους απλούς πολίτες που ευαισθητοποιήθηκαν και την ΕΛ.ΑΣ. για την άψογη συνεργασία.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το SilverAlertHellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  


Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 210 6917125, 210 6990885E-mail:pelina-communication@lifelinehellas.gr,  communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ