Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

TAEKWONDO: 1 ΧΡΥΣΟ - 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ SOFIA OPEN 2014 ΓΙΑ ΤΟΝ KYUNG-HEE ATHENS!


- Χρυσό ο Σωτήρης Μπούτιος στην κατηγορία Juniors -55Kg.                                         - Χάλκινο ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργόπουλος στην κατηγορία Cadets -65Kg                                                                          - Χάλκινο ο Γιώργος Σακελαρίου στην κατηγορία Cadets -33Kg!
Προκλητικοί οι Σκοπιανοί στον αγώνα του Σακελαρίου με αθλητή τους
Επιτυχημένη η πρώτη αγωνιστική μέρα του SOFIA OPEN 2014 για τον KYUNG-HEE ATHENS. Οι αθλητές του Στέφανου Μπούτιου, κατάφεραν να κερδίσουν ένα Χρυσό και δύο Χάλκινα μετάλλια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις σε ένα ακόμη διεθνές τουρνουά! 
Συγκεκριμένα, το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Juniors -55 Kg  κέρδισε ο Σωτήρης Μπούτιος, επιβεβαιώνοντας την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την εμπειρία του, ενώ το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργόπουλος στην κατηγορία Cadets -65 Kg και  ο Γιώργος Σακελαρίου στην κατηγορία Cadets -33 Kg. Πολύ καλά αγωνίστηκαν και οι αθλητές Μανιμάνης και Καντάς, δεν κατάφεραν όμως να περάσουν στους τελικούς.
Το γεγονός της ημέρας, ήταν ο αγώνας του Σακελαρίου με αθλητή των Σκοπίων, που αντιμετωπίστηκε από την κερκίδα με μεγάλο φανατισμό, ιδιαίτερα από την πλευρά των Σκοπιανών, ο Έλληνας αθλητής όμως ήταν τελικά ο νικητής με 7-0 και έτσι άνοιξε ο δρόμος για το μετάλλιο!

Το θαύμα της φύσης!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ