Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ομοσπονδία TKD: Με δικά τους έξοδα οι διεθνείς στο Μπακού!

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του πρωταθλητή Ελλάδας και μέλους της εθνικής ομάδας Ταεκβοντό, Μάριου Τσουρδίνη, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, αρχές Μαΐου!
Μόνοι και αβοήθητοι, αθλητής και προπονητής, με δικά τους έξοδα έκαναν, μία ελειπή προετοιμασία, αφού κανένας παράγοντας δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Και τώρα ήρθε και η χαριστική βολή, με ανακοίνωση της ομοσπονδίας, οι πρωταθλητές Ελλάδας, που απαρτίζουν την εθνική ομάδα, ανδρών και γυναικών, υποχρεούνται να πληρώσουν μόνοι τους τα έξοδα της αποστολής, σε μία διοργάνωση με εθνικές ομάδες.
Οι οικογένειες αθλητή και προπονητή, αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα, με αποτέλεσμα την αμφίβολη συμμετοχή, του Αργείου πρωταθλητή, σε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός.
Σημειώνουμε ότι ο Αργείος πρωταθλητής έχει κάνει πολλές φορές περήφανο τον τόπο μας, με πολλές διεθνείς διακρίσεις, με κορυφαία, την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στην Αγία Πετρούπολη το 2010 και τώρα για οικονομικούς λόγους κινδυνεύει να είναι απών.
Πολλά... συγχαρητήρια στη διοίκηση της Ομοσπονδίας! Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται λίγη, πρόχειρη και μικρή...

πηγή: paratiritis-news.com

Το θαύμα της φύσης!
6940784526, meditext.ath@gmail.com
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ