Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Οι πρώτοι 154 υποψήφιοι του Νικήτα

Οι πρώτοι 154 υποψήφιοι του συνδυασμού μας

«Οι 154 του Νικήτα»
Τους 154 -από τους συνολικά 183- υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς της συμβούλους, ανακοινώνει σήμερα η δημοτική παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας».
Κοινοί στόχοι για όλους:
- η Ασφάλεια της πόλης
- η Αλληλεγγύη για τον συμπολίτη τους
- η Ανάπτυξη για τους πολίτες της Αθήνας
- η Αξιοπιστία του δήμου
Η ανθρωπογεωγραφία των 154 υποψηφίων είναι η εξής:
- Προέρχονται από όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες (επιστήμονες όλων των κλάδων, άνθρωποι της αγοράς, ένστολοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, άνεργοι, συνταξιούχοι).
- Το ψηφοδέλτιο είναι ανανεωμένο, κατά 90%, συγκριτικά με το αντίστοιχο των εκλογών του 2010 (ο νεότερος υποψήφιος είναι μόλις 20 ετών).
Το θαύμα της φύσης!
6940784526, meditext.ath@gmail.com

- Περιλαμβάνονται σε αυτό υποψήφιοι από το σύνολο του πολιτικού φάσματος (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό του Β. Πολύδωρα, δημοτικές παρατάξεις «Δικαίωμα στην Πόλη» του Γ. Καμίνη και «Επιμένουμε Αθήνα» του Γ. Αμυρά), καθώς και από κινήματα πολιτών.
Έτσι, 44 μέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές, η παράταξη «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας» έχει ήδη συγκροτήσει το ψηφοδέλτιό της, με ανθρώπους που πιστεύουν αλλά το κυριότερο μπορούν να κάνουν την Αθήνα και πάλι Πόλη της Ζωής μας. Συνεχίζουμε…
Διαβάστε τα ονόματα των υποψήφιων δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας»

περισσότερα

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ