Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΦΕΙΔΗΣ: ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ 7ου!


"Στην οδό Λακωνίας στο νούμερο 20 υπάρχει το κατάστημα του Σπύρου. Εντύπωση μου έκανε η ξύλινη χειρόγραφη ταμπέλα του, που περιγράφει τα προϊόντα που προσφέρει. Μπροστά στην μικρή βιτρίνα του, ένας πάγκος με "θησαυρούς" της ελληνικής γης, όσ...πρια. Έτσι κι εγώ σαν λάτρεις τους, μπήκα μέσα στο κατάστημα για να δω τα προϊόντα του.
Τα προϊόντα του: Λάδι, κρασί, όσπρια, ξύδι, όλα ελληνικής παραγωγής, όλα από ελληνικά χέρια.
Ο Σπύρος, ένας εγκάρδιος κύριος που σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ άνετα μαζί του με την πρώτη επαφή, μου έδειξε με πολύ καμάρι το φανταστικό κολλάζ από φωτογραφίες και κάρτ ποστάλ που έχει πίσω από το γραφείο του, προσφέροντας ένα τελείως διαφορετικό χρώμα στον χώρο.
Επέλεξα να πάρω δυο μπουκάλια κρασί, ένα μπρούσκο κι ένα merlot τα οποία και δοκίμασα την ίδια μέρα και μπορώ να πω μόνο το εξής: Εξαιρετικά και τα δυο.
Άφησα για το τέλος ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν τα προϊόντα του κυρίου Σπύρου. Μεγάλη ποσότητα, εξαιρετική ποιότητα και τιμές πολύ χαμηλές, πολύ προσιτές.
Η επίσκεψη στο κατάστημα του μόνο κέρδος μπορεί να σας προσφέρει."
 
Ο Στέλιος Βαφείδης, υποψήφιος στην 7η Δημοτική Κοινότητα της Αθήνας με το συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη, δίνει μια άλλη οπτική στην εικόνα που είχαμε μέχρι σήμερα για τους τοπικούς μας άρχοντες.  Εκμεταλλεύεται την προεκλογική περίοδο, και τις προεκλογικές του περιοδείες, για να γνωρίσει, όχι την εκλογική του περιφέρεια και τα προβλήματά της, αυτά άλλωστε τα γνωρίζει στην καθημερινότητά του και τα γνωρίζουμε όλοι, όσοι ζούμε στο 7ο Διαμέρισμα, αλλά τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται περισσότερο ίσως από όλους μας γι' αυτό, αφού εκεί έχουν τις μικρές τους επιχειρήσεις και η τύχη τους εξαρτάται άμεσα από την εικόνα, τη διάθεση και την ανάπτυξη της γειτονιάς τους! 
Χωρίς λοιπόν να ξεχνά οτι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην 7η Δημοτική Κοινότητα ειδικά στη διάρκεια της θητείας ενός ανύπαρκτου Δημάρχου, του κυρίου Καμίνη,  ο Στέλιος προσπαθεί μέσα από ένα "ρεπορταζιακό" οδοιπορικό να μας γνωρίσει ή να μας θυμίσει, τις όμορφες γωνιές της γειτονιάς μας, συνεισφέροντας στην προσπάθεια ανάδειξής της και με στόχο να ενισχυθούν οι τοπικές επιχειρήσεις, με τελικό όφελος για την κοινωνία του 7ου Διαμερίσματος. Αξίζει να δούμε τη σελίδα του στο facebook.
Αναμφισβήτητα, μια άλλη φιλοσοφία που θα εκτιμηθεί δεόντως από τους κατοίκους του 7ου Διαμερίσματος.
 
 
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1970 και μεγάλωσε στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως. Το δημοτικό του σχολείο ήταν το 28ο Δημοτικό Σχολείο ενώ Γυμνάσιο και Λύκειο πήγε στο 46ο Γυμνάσιο και Λύκειο Αθηνών.
Είναι απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Επαγγελματικά δραστηριοποιείται από το 1997 στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, ενώ είναι μέλος του παγκόσμιου οργανισμού κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων MDRT, στο οποίο ήταν μέλος του κεντρικού πάνελ στην τελευταία ελληνική συνάντηση στις 7 Μαρτίου 2014, στην Αθήνα. Επίσης είναι μέλος της LIMRA, που είναι παγκόσμιος εκπαιδευτικός οργανισμός για ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς συμβούλους.
Η υψηλή παραγωγική του δραστηριότητα, τον κατατάσσει στους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους της εταιρίας του, με πολλές διακρίσεις.
Αρθρογραφεί σε διάφορα sites, με επίκεντρο την ενημέρωση όλων των καταναλωτών πάνω στα ασφαλιστικά θέματα και την χρησιμότητα τους.
Η πολιτική του δραστηριότητα ξεκίνησε στα φοιτητικά του χρόνια, με αποτέλεσμα να γίνει την περίοδο 1992-1993 Αν. Υπεύθυνος Τύπου Κεντρικής Διοίκησης ΟΝΝΕΔ, επί προεδρίας Ευριπίδη Στυλιανίδη, ενώ την περίοδο 2007-2009 ήταν συνεργάτης του Υπουργού Παιδείας και του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών.
Παράλληλα συνεργάστηκε με εταιρίες πολιτικής επικοινωνίας σε προεκλογικές εκστρατείες υποψηφίων βουλευτών.
 





ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

"Συντάσσομαι στην προσπάθεια του Νικήτα Κακλαμάνη, γιατί η πρόταση του συνδυασμού με τίμησε και γιατί πιστεύω ότι η περίοδος αποχής από την ενεργό δράση όλων όσων εργαζόμαστε και μοχθούμε καθημερινά, πέρασε ανεπιστρεπτί. Το χρονικό σημείο είναι το κατάλληλο για να δώσουμε όλοι το στίγμα μας και να σταματήσουμε να αδιαφορούμε, βγαίνοντας από την παρατεταμένη χειμερία νάρκη, που η οικονομική κρίση μάς έχει "βουλιάξει".
Διεκδικώ τον σταυρό προτίμησης των συμπολιτών μου, του 7ου διαμερίσματος, έχοντας ένσημα σκληρής δουλειάς όλα τα αυτά τα χρόνια, έχοντας πολιτική εμπειρία, γνωρίζοντας την καθημερινότητα και τις δυσκολίες του 7ου διαμερίσματος, φιλοδοξώντας να εξαντλήσω όλες τις δυνατότητες που μπορεί το 7ο δημοτικό διαμέρισμα να προσφέρει στους δημότες του.
Απόφασή μου είναι η μη έκδοση φυλλαδίου, παρά μόνο η ηλεκτρονική επικοινωνία, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των mails και κυρίως η προσωπική επαφή."


 

Το θαύμα της φύσης!
6940784526, meditext.ath@gmail.com

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ