Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ της κας Νικολέτας Μητσοπούλου


 

Η περιπέτεια της κας Νικολέτας Μητσοπούλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.
Η κα Μητσοπούλου, η οποία είχε εξαφανισθεί την 11/02/2014 από τα Καβάσιλα Ηλείας, είναι καλά στην υγεία της.

Συγκεκριμένα, η ηλικιωμένη εξαφανίστηκε  την 11/02/2014  από την οικία της στα  Καβάσιλα Ηλείας. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, την 26/02/2014 ενεργοποίησε το SILVER ALERT.
Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το βράδυ  της Τετάρτης 16/04/2014, κλήση, με την οποία ενημερώθηκε για την εύρεση της ηλικιωμένης. Η κα Μητσοπούλου εντοπίστηκε από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., να περιπλανάται στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ενεργοποίησε το δίκτυο εθελοντών του SILVER ALERT και σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ., η 76χρονη μεταφέρθηκε στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», όπου θα φιλοξενηθεί μέχρι η οικογένειά της να μπορέσει να τη μεταφέρει στο σπίτι της.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά την ΕΛ.ΑΣ. για τη συνεργασία, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον κ. Κουβατσέα και τους συνεργάτες της Μ.Φ.Η. «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», που ευγενικά προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν την ηλικιωμένη.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

 

 
Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 210 6917125, 210 6990885
E-mail:pelina-communication@lifelinehellas.gr,  communication@lifelinehellas.gr,
pelinath@yahoo.gr
www.lifelinehellas.gr  
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf

 

Το θαύμα της φύσης!

Το θαύμα της φύσης!
6940784526, meditext.ath@gmail.com

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ