Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ … ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Σε μια πολιτική συγκυρία απαξίωσης προχωράμε είτε θέλουμε είτε όχι σε εκλογικές αναμετρήσεις που έχουν έντονο χαρακτήρα τοπικής προσέγγισης αλλά και πολιτικής αστάθειας. Στη προσπάθεια ανάδειξης των προβλημάτων της πόλης έχουμε να κάνουμε με μια διαφορετικότητα.
Το σχέδιο για αύξηση του πρασίνου, τη καθαριότητα της πόλης, το φωτισμό, τη κατασκευή των πεζοδρομίων, τις παιδικές χαρές, τις ασφαλτοστρώσεις στις γειτονιές της πόλης αντικαθιστά πολλές φορές η οικονομική ανέχεια των Αθηναίων.
Το όραμα μιας πόλης αν όχι προτύπου ισάξιου με Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αντικαθιστά ο βυθισμός των πολιτών στα καθημερινά προβλήματα επιβίωσης. Η προσπάθεια και η προσέγγιση θα είναι μία. Ολοκληρωμένη άποψη για τα δημοτικά γίγνεσθαι. Απόψεις και προτάσεις για όλη την πόλη και σε όλες τις γειτονιές της με παράλληλη ουσιαστική τοποθέτηση για την Αστυνόμευση, την προστασία του πολίτη και την έννοια της Ασφάλειας καθώς και ουσιαστικές παρεμβάσεις για την οικονομία, για την στήριξη του κοινωνικού κράτους για τις δομές και υποδομές που απευθύνονται στο δημότη αλλά ουσιαστικά δίνουν λύσεις σε πολιτικό επίπεδο. Είναι μοναδική ευκαιρία να μην επιτρέψουμε να συνθλίβεται η πρόταση και άποψή μας, αλλά να είμαστε εμείς που θα επιβάλουμε τις εξελίξεις, θα επιβάλουμε την σωστή διαχείριση της καθημερινότητας που θα στοχοποιούμε και θα στοχεύουμε. Μπορούμε, έχουμε τη πείρα, διαθέτουμε τη δύναμη και τη γνώση. Αντιστεκόμαστε ανατρέπουμε με ένα γνώμονα: «Να υπηρετήσουμε μια ιδέα – να είμαστε χρήσιμοι στον πλησίον μας και στον τόπο».                                         

ΕΥΓΕΝΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) ΚΟΛΛΑΤΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΠΗΓΗ: kollatos.gr

Το θαύμα της φύσης!

Το θαύμα της φύσης!
6940784526, meditext.ath@gmail.com

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ