Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ο Άκης Δημητριάδης υποψήφιος με τη Μαίρη Γώγου στη Λυκόβρυση! Δυναμώνει το ψηφοδέλτιο της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

            
dimitriadis_akisΔυναμώνει το ψηφοδέλτιό της η Μαίρη Γώγου, στο Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης. Ένας ακόμα νέος άνθρωπος, έδωσε τα χέρια με την υποψήφια Δήμαρχο και συμμετέχει στο συνδυασμό ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Ο Άκης Δημητριάδης, νέος οικογενειάρχης, μεγάλωσε στους δρόμους της Λυκόβρυσης και γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης, ενώ ταυτόχρονα, με την ορμή και το όραμα του νέου, αγωνίζεται για την πόλη που ονειρεύεται! 
Στη δήλωσή του, είναι ξεκάθαρη η θέση του ότι τα κόμματα δεν έχουν θέση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση:
 
"Η σημερινή κοινωνική και οικονομική κατάσταση της χώρας μας  είναι ξεκάθαρο ότι έχει επηρεάσει και την τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη , η τοπική αυτοδιοίκηση να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και στις ανάγκες της εποχής και να μην παραμείνει αμέτοχη.
Η σημερινή κατάσταση απαιτεί την μετεξέλιξη του δήμου σε έναν δήμο όπου ο δημότης θα είναι στο προσκήνιο με ρόλο , λόγο και θέση σε ζητήματα και αποφάσεις. Απαιτεί έναν  δήμο πρόνοιας μέριμνας και κοινωνικής προσφοράς που θα στέκεται δίπλα και θα στηρίζει τον δημότη απέναντι στις δυσλειτουργίες του κράτους. Απαιτεί έναν δήμο που θα λειτουργεί με όρους απόλυτης διαφάνειας και ισότιμης δημοκρατικής λειτουργίας.
Ο δήμος μας , χρειάζεται δήμαρχο που να νοιάζεται πραγματικά για τον τόπο μας και την διεκδίκηση της βελτίωσης της καθημερινής ζωής των πολιτών με όρους πολλαπλάσια καλύτερους. Έναν άνθρωπο που να έχει την μόρφωση , τις γνώσεις και την θέληση για να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας  και που να μην είναι συνδεδεμένος με κόμματα και αγκυλώσεις του παρελθόντος.
Ο δήμος μας , χρειάζεται δημοτικούς συμβούλους με νέες ιδέες και με καθαρό πρόσωπο. Χρειάζεται δημοτικούς συμβούλους που θα ακούσουν τις σκέψεις και τα προβλήματα του συμπολίτη τους και θα νοιαστούν για την γρηγορότερη δυνατή επίλυση τους. Χρειάζεται ανθρώπους που θα προσπαθούν για το καλό όλων και του κάθε δημότη ξεχωριστά.
Στην κατεύθυνση αυτή νομίζω ότι περιττεύει να δηλώσω ότι στρέφω την πλάτη μου στις κομματικούς εναγκαλισμούς και στην ξύλινη υποσχετική πολιτική γλώσσα, που δεν έχουν κατά την  γνώμη μου καμία θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση και μόνο κακό έχουν κάνει.
Για τους λόγους αυτούς και διακρίνοντας να έχω κοινό όραμα με την γιατρό - καρδιολόγο κα Μαρία Γώγου , για μια πόλη ασφαλή , καθαρή και όμορφη , για έναν δήμο ισχυρό και κοντά στον πολίτη και τα προβλήματα του , πηρά την απόφαση να συμμετέχω ενεργά με τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγματικά ανεξάρτητο και ακομμάτιστο συνδυασμό,  την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , στην προσπάθεια για την επίτευξη αυτών των στόχων.
 
Όντας πατέρας ενός παιδιού έχω κάθε λόγο να νοιάζομαι και να προσπαθώ το παιδί μου να μεγαλώσει σε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες. Να έχει χώρους να αθληθεί και να ψυχαγωγηθεί. Να έχει έναν δήμο που θα στηρίξει το σχολειό του και την εκπαίδευση του. Να έχει έναν δήμο πιο κοινωνικό, κοντά του σε ότι χρειαστεί.
Είμαι 30 χρονών και καθ’όλη την διάρκεια της ζωής μου ΠΑΝΤΑ νοιαζόμουν για το καλό όλων και όχι μόνο το καλό μου. Η μοιρολατρία και «ωχαδερφισμός» ποτέ δεν ήταν του χαρακτήρα μου. Εξάλλου προερχόμενος από την μαρτυρική γενιά του Πόντου δεν μου επιτρέπεται να λιγοψυχήσω και να κάτσω αμέτοχος στις σημερινές δύσκολες καταστάσεις που ζούμε σαν κοινωνία .
 
Εύχομαι την Κυριακή 18 Μαΐου οι δημότες του δήμου μας να κάνουν την σωστότερη επιλογή για όλους μας!"
 
Δημητριάδης Άκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λυκόβρυσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
 
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ:

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ