Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ

 

ρο
Με τον Στέλιο Ροντούλη και τη «ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών και ο Σπύρος Μπέλτσιος, επιχειρηματίας-ιδιοκτήτης της φίρμας CRIESPI και πρώην πρόεδρος επί τετραετίας της ποδοσφαιρικής ομάδας «Δόξα Αργυροπουλίου»

με σοβαρό και επιτυχημένο αθλητικό έργο.
Παράλληλα σήμερα ανακοινώθηκε και η συμμετοχή του φιλόλογου Γιώργου Χατζημίχου,  από το Δαμάσι, στο συνδυασμό του Στέλιου Ροντούλη.
Επίσης, ο κ. Ροντούλης ανακοίνωσε και ειδικό πρόγραμμα δράσης-ανάπτυξης για την περιοχή του Βοτανοχωρίου.
Δεσμεύσεις Ροντούλη για το Βοτανοχώρι
Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η δημιουργία δύο δεκαπεντάτονων υδροδεξαμενών, με τις οποίες θα επιλυθεί το οξύ πρόβλημα του νερού που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, των οποίων το ζωικό κεφάλαιο ξεπερνά τα 10.000 αιγοπρόβατα, εάν δεν τελεσφορήσουν βεβαίως οι προσπάθειες ανεύρεσης νερού μέσω γεωτρήσεων.
Επιπροσθέτως, στον σχεδιασμό υπάρχει η αναπαλαίωση και η ανάδειξη του ελληνικού φυλακίου που υπάρχει έναντι του Βοτανοχωρίου, στα 400 περίπου μέτρα, στην κορυφογραμμή της Μελούνας, προκειμένου να αποτελέσει ως αναψυκτήριο πόλο έλξης, γεγονός που θα προσδώσει μια πρωτόγνωρη αναπτυξιακή δυναμική σε ολόκληρη την περιοχή.

Το θαύμα της φύσης!

Το θαύμα της φύσης!
6940784526, meditext.ath@gmail.com

ΠΗΓΗ: paidis.com

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 13 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα