Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Αδυνατίστε, αποκτήστε σφιχτό κορμί χωρίς κυτταρίτιδα με προϊόντα της φύσης!

 
Το καλοκαίρι είναι κοντά και η παραλία σας περιμένει!
 
 
 
 
Η θερμοκρασία ανεβαίνει και σε λίγο οι παραλίες θα είναι γεμάτες! Τα λίγα παραπάνω κιλά, πως θα τα κρύψουμε; Δεν ανησυχούμε καθόλου! Η σειρά ΦΥΣΙΩ, για το αδυνάτισμα και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, είναι εδώ! 100% Aγνά Φυσικά Σαπούνια και Κηραλοιφές από Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Αιθέρια Έλαια και Βότανα, που η χρήση τους δίνει άμεσα αποτελέσματα! Αδυνατίστε, αποκτήστε σφιχτό κορμί, απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα χρησιμοποιώντας προϊόντα της Φύσης!

 
ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ
Για τοπικό αδυνάτισμα
Φυσικό σαπούνι απολέπισης. Ιδανικό για τη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Με κόκκους καφέ, φύλλα ελιάς και πίτυρα δημητριακών. Χειροποίητο  Ελληνικό προϊόν. 

ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΦΥΣΙΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Φυσικό σαπούνι με σοκολάτα και εκχύλισμα χαμομηλιού. Ιδανικό κατά της κυτταρίτιδας και ευεργετικό για τα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο δέρμα. Από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Ενυδατώνει, τρέφει, οξυγονώνει, αποτοξινώνει, και διατηρεί την υγρασία του δέρματος. Χειροποίητο Ελληνικό προϊόν.
 
 
ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
Με 13 αιθέρια έλαια & 5 καλλυντικά έλαια.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:  Βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, JOJOBA,  αιθέρια έλαια δενδρολίβανου, κανέλας, αρκεύθου & λεμονιού.
Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και καθημερινή χρήση. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ (200ml / 6.76 fl oz) 

ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΣΩΜΑΤΟΣ
Με 12 αιθέρια έλαια & 6 καλλυντικά έλαια.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, λάδι ΑΡΓΚΑΝ, αιθέρια έλαια δενδρολίβανου, γερανιού, αρκεύθου & λεμονιού.
Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και καθημερινή χρήση. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ(200ml / 6.76 fl oz)

Τα προϊόντα ΦΥΣΙΩ, διατίθενται ειδικά
για τους αναγνώστες του BLUE FORCE,
σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  6940784526,
 

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

   
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 3 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα