Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ημερίδα για νέους αγρότες και την αξιοποίηση των ιδιωτικών δασών καθώς και στα μέτρα που πρόκειται να προκηρυχθούν σύντομα στον τομέα της Αλιείας από το Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Ημερίδα πραγματοποιεί το Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας ΓΕΩΤ.Ε.Ε. σε συνδιοργάνωση με την Ειδική Γραμματεία Κοινοτικών Πόρων & Υποδομών του Υπ.Α.Α.Τ. στις 14-4-2014 στην Κόρινθο.


Στην ημερίδα θα παραβρεθούν μεταξύ άλλων ο Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων & Υποδομών του Υπ.Α.Α.Τ. κ. Δ. Ιατρίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης
Το θαύμα της φύσης!
6940784526, meditext.ath@gmail.com
 Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιονίου κ. Γ. Διδασκάλου, ο Γενικός Διευθυντής Δασών &Φυσικού Περιβάλλοντος του Υ.Π.Ε.Κ.Α. κ. Κ. Δημόπουλος και άλλοι επίσημοι.

Στην ημερίδα θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) για την περίοδο 2014-2020 με έμφαση σε προγράμματα Νέων Αγροτών και Καινοτομία. Επίσης, θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στην αξιοποίηση των ιδιωτικών δασών καθώς και στα μέτρα που πρόκειται να προκηρυχθούν σύντομα στον τομέα της Αλιείας (υδατοκαλλιέργειες, μεταποίηση, αντικατάσταση σκαφών).
 
 
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ