Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Νικήτας: “Ντρόπιασαν την παράταξη και το κόμμα του Καραμανλή”

kaklamanis-nikitas-660_3

Αιχμές κατά του Πρωθυπουργού αφήνει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Το ΧΩΝΙ”, με αφορμή την υπόθεση Μπαλτάκου, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.
Ο άνθρωπος που ξέρει όσο λίγοι το πόσο στηρίζει ο Αντώνης Σαμαράς τους φίλους του (!), αμέσως μετά τη διαγραφή του υπογραμμίζει ότι η απόδοση ευθυνών σε ένα και μόνο πρόσωπο δείχνει πολιτική δειλία και ζητά να διερευνηθεί η ανάμειξη του Νίκου Δένδια και του Χαράλαμπου Αθανασίου.
“Το σίγουρο είναι ότι ο κ. Μπαλτάκος ήταν προσωπική επιλογή του κ. Σαμαρά (όπως και ο Σπηλιωτόπουλος). Άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του και ενισχυμένος με εξουσίες (ψηφίστηκε νόμος γι’ αυτό», βάσει των οποίων ούτε τροπολογία δεν εισαγόταν προς ψήφιση αν δεν είχε τη μονογραφή του. Το αν λειτούργησε μόνος του ή κατ’ εντολή, αυτό το γνωρίζουν μόνο ο ίδιος και ο κ. Σαμαράς. Το γεγονός παραμένει γεγονός και η ανάμειξη δύο υπουργών πρέπει να διευκρινισθεί πλήρως. Το να θέλεις να φορτώσεις όλη την ευθύνη σε ένα και μόνο πρόσωπο δείχνει πολιτική δειλία.. Ντρόπιασαν την παράταξη και το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.”

πηγή: arouraios.gr

Το θαύμα της φύσης!
6940784526, meditext.ath@gmail.com


Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 11 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα