Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

ront7 (Αντιγραφή)

Το Σάββατο θα παρουσιάσει θέσεις του συνδυασμού “Δράση Πολιτών” στον Αμπελώνα

Ο  υπ. δήμαρχος Τυρνάβου, κ. Στέλιος Ροντούλης, καλεί όλους τους δημότες να παραστούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλαιού Δημαρχείου στον Αμπελώνα, το Σάββατο  (12-4-2014), στις  8:30 μ.μ., για να ενημερωθούν επί των βασικών προγραμματικών θέσεων του αυτοδιοικητικού συνδυασμού ‘’Δράση Πολιτών’’.

Νέοι υποψήφιοι

Εν τω μεταξύ σήμερα ο κ. Ροντούλης ανακοίνωσε τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο άλλων 4 υποψηφίων. Πρόκειται για τους Θεόδωρο Αργυρόπουλος, πολιτικό μηχανικό από τον Αμπελώνα, Αποστόλη Γκανάτσιο από τη Ροδιά, Σοφία Κοταρέλα – Αναγνωστοπούλου από τον Αμπελώνα και Ανάργυρο Παράσχο από τα Δελέρια.
Ο υποψήφιος δήμαρχος ολοκληρώνει σιγά – σιγά το ψηφοδέλτιο και όπως λένε στενοί του συνεργάτες ο συνδυασμός είναι υπερπλήρης σε όλο το δήμο, με ονόματα που εγγυούνται μια νικηφόρα προοπτική.
πηγή: paidis.com/
Το θαύμα της φύσης!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 8 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα