Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ! Το πρόγραμμα του Νικήτα για την Αθήνα μας!

"Είναι κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να πεις το μεγάλο «ναι» ή το μεγάλο «όχι»… Και αυτές είναι οι πιο κρίσιμες στιγμές της ζωής σου. Μια από αυτές έρχεται φέτος τον Μάιο. Όταν θα κληθείς να πεις «ναι» στη ζωή σου, στην πόλη σου, στις ελπίδες σου ή «όχι» σε όλα αυτά, για να παραμείνεις απλό πιόνι πάνω στην κομματική σκακιέρα τους.
Έχεις την επιλογή. Κι εγώ την είχα, όταν επέλεξα να θέσω ανεξάρτητα υποψηφιότητα για το Δήμο Αθηναίων. Επέλεξα να μείνω στην Αθήνα και να παλέψω χωρίς καμία στήριξη, παρά μόνο τη δική σου, ώστε να κλείσει επιτέλους ο κύκλος της μεταπολίτευσης στον Δήμο.

Το θαύμα της φύσης!

 
Αλλά και για έναν ακόμα λόγο… Για σένα. Γιατί οφείλω σε σένα την ελπίδα. Σήμερα, την έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Κι αυτήν ακριβώς την ελπίδα δεν μπορεί κανένας να την πάρει από σένα, από μένα, από εμάς. Την αξίζουμε και γι΄ αυτό δεν κάνουμε πίσω. Είμαστε πιο δυνατοί από την κρίση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν είμαστε χαμένοι από χέρι. Αντιθέτως, είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε όσα μας αξίζουν. Να πάρουμε την πόλη στα χέρια μας. Αρκεί να ανοίξουμε το μυαλό και την καρδιά για να ενωθούμε. Η δική μας συνοχή θα φέρει συνοχή στην ζωή και στην πόλη μας.
Το ερώτημα είναι μόνο ένα: έχεις τη θέληση για ένα καλύτερο αύριο; Για μια πόλη δυνατή, όπου τα πάντα είναι δυνατά; Για μια ζωή με πολλά περισσότερα από όσα τόλμησες ποτέ να ζητήσεις; Για την πόλη της ζωής σου.
Πες το «ναι» και φύγαμε μαζί…
Διάβασε το πρόγραμμα μας για να γίνει η Αθήνα και πάλι, πόλη της Ζωής μας και ενημέρωσε μας για τις προσθήκες και τις παρεμβάσεις που επιθυμείς."

Διάβασε το πρόγραμμα του Νικήτα ΕΔΩ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ