Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΜΠΕΛΩΝΑ Ο ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

ront2 (Αντιγραφή)

Ονόματα νέων υποψηφίων ανακοίνωσε ο υπ. δήμαρχος Τυρνάβου

Συνάντηση με τη διοίκηση του ΚΑΠΗ Αμπελώνα και μέλη της δομής είχε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Αστ. Ροντούλης που συνοδευόταν από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του.
Ο κ. Ροντούλης ο οποίος έγινε δεκτός με θέρμη από τα μέλη του ΚΑΠΗ συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Ειδικά για το ΚΑΠΗ τονίστηκε η άσχημη κατάσταση που επικρατεί στις τουαλέτες, ενώ ζητήθηκε βελτίωση των υποδομών του.
Αναφορικά με τα γενικά προβλήματα που απασχολούν τους ηλικιωμένους και την τοπική κοινωνία τονίστηκε με έμφαση το πρόβλημα με τους υπέρογκους λογαριασμούς του νερού και καυτηριάστηκε η εικόνα εγκατάλειψης που υπάρχει στον Αμπελώνα.
ront1 (Αντιγραφή)Ο κ. Ροντούλης από την πλευρά του δεσμεύθηκε για στενή συνεργασία με τη διοίκηση του ΚΑΠΗ, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα τα προβλήματα που τους απασχολούν ενώ για τα θέματα του Αμπελώνα, τους κάλεσε να παρακολουθήσουν την ομιλία του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Απριλίου στις 8 μ.μ. στο παλιό δημαρχείο πάνω από το ΚΑΠΗ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσει αναλυτικά την πρότασή του για το νερό αλλά και πτυχές του προγράμματος του συνδυασμού του για την περιοχή του Αμπελώνα.
Νέες υποψηφιότητες
Εν τω μεταξύ σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος ανακοίνωσε δύο ακόμη ονόματα υποψηφίων που είναι βέβαιο ότι θα ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο το συνδυασμό.
Πρόκειται για τον κ. Γιάννη Γκατζώρα πρόεδρο συνεταιρισμού από το Αργυροπούλι και την κ. Σουλτάνα Γαλάνη από τα Δελέρια.

πηγή: paidis.com

Το θαύμα της φύσης!
6940784526, meditext.ath@gmail.com


Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα