Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ο Μπουτάρης αναθέτει την ασφάλεια της πόλης στα... ΚΑΠΗ!


Ο Μπουτάρης «ξαναχτυπά»: Προτείνει ομάδες από ΚΑΠΗ να διώχνουν τους ναρκομανείς από τα πάρκα


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης «ξαναχτυπά» με νέες προχωρημένες προτάσεις, στις οποίες εξάλλου μας έχει συνηθίσει: Προτείνει μέλη των ΚΑΠΗ να αναλάβουν δράση κατά των ναρκωτικών, να καθιερωθεί είσοδος ένα ευρώ στο Σέιχ Σου και να υπάρχει μία μόνο ομάδα ποδοσφαίρου στην πόλη του.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουτάρη, η μάχη κατά των ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη μπορεί να δοθεί με ένα πρωτοποριακό τρόπο.
Αξιοποιώντας εθελοντικά μέλη των ΚΑΠΗ, τα οποία λειτουργώντας ως ιδιότυπες «ομάδες κρούσης» θα αναλάβουν τη φύλαξη της παιδικής χαράς στην πλατεία Αριστοτέλους. Δύο-δύο ή τρεις-τρεις θα περπατούν και θα λένε στους ναρκομανείς «μαζέψτε τα και φύγετε, αλλιώς παίρνω την αστυνομία τώρα», όπως εξηγεί σε συνέντευξή του στα «Νέα».

Το θαύμα της φύσης!
6940784526, meditext.ath@gmail.com

Παράλληλα, επαναφέρει στο τραπέζι παλαιότερη πρότασή του για μπάρα και είσοδο ενός ευρώ στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου. Διότι, όπως λέει, το δάσος που ανήκει στο υπουργείο Γεωργίας έχει έξοδα συντήρησης, φύλαξης νύχτα-μέρα και πυροπροστασίας.
Μια άλλη πρόταση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη, έχει κάνει ήδη πυρ και μανία τους οπαδούς της ομάδας. Ο Γιάννης Μπουτάρης υποστηρίζει ότι «η Θεσσαλονίκη είναι καταδικασμένη να έχει μια ομάδα ποδοσφαίρου, τον ΠΑΟΚ που έχει το λαό, μια ομάδα μπάσκετ τον Αρη και μια ομάδα βόλεϊ, τον Ηρακλή στην εθνική κατηγορία».

Ο κ. Γεράσιμος Κουρούκλης, Πρόεδρος της Εθελοντικής Οργάνωσης ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ που ασχολείται με τα προβλήματα των ηλικιωμένων και έχει φέρει στην Ελλάδα το SILVER ALERT, που τώρα προσπαθούν να αντιγράψουν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, σχολίασε την εξαγγελία Μπουτάρη, με δήλωσή του στο BLUE FORCE:  

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ: "Μέχρι τώρα τα πρεζόνια παρακολουθούν ηλικιωμένους, εισβάλουν στα σπίτια τους, τους δένουν, τους κτυπούν ανηλεώς, πολλές φορές μέχρι θανάτου για να τους κλέψουν λίγα ΕΥΡΩ. Διανοείται ο κύριος Μπουτάρης ότι αν υλοποιηθεί η πρότασή του τα πρεζόνια θα παρακολουθούν τους ηλικιωμένους "φύλακες" και θα εισβάλουν στα σπίτια τους για εκδίκηση; Το χειρότερο, να εκτελούν τους γέροντες επί τόπου την ώρα του καυγά. Πού έμαθε ο κύριος Μπουτάρης ότι τα πρεζόνια και τα βαποράκια ή ακόμα και οι έμποροι έχουν ήρεμη σκέψη και νηφάλιες αντιδράσεις;
Κάποιος πρέπει να συμβουλέψει τον κο Μπουτάρη, να ενημερώνεται από ειδικούς για να αποφεύγει τις μπούρδες."
Στηρίζω το SILVER ALERT!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ