Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Στέλιος Ροντούλης: Οι πολίτες σε αυτές τις εκλογές θα επιλέξουν Δήμαρχο που μπορεί και γνωρίζει να διεκδικήσει!

ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ Ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ - ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Τη βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός του «Δράση Πολιτών» θα κερδίσει τις εκλογές, ακόμη και από την 1η Κυριακή, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Ροντούλης μιλώντας σε ένα μεγάλο πλήθος πολιτών, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού.
Όπως είπε ο υποψήφιος δήμαρχος οι πολίτες σε αυτές τις εκλογές θα επιλέξουν δήμαρχο που μπορεί και γνωρίζει να διεκδικήσει και μπορεί να εγγυηθεί ότι στο δήμο δεν θα υπάρξει άνθρωπος που θα πεινάσει, δεν θα έχει ρεύμα και νερό στο σπίτι του ή θα μείνει αβοήθητος σε περίπτωση που μείνει ανασφάλιστος.
Τη χθεσινή τελετή των εγκαινίων ευλόγησε  ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος και με την ευκαιρία της παρουσίας του ο κ. Ροντούλης επανέλαβε τη δέσμευσή του για δημιουργία γυναικείας μονής στον Προφήτη Ηλία με τη στήριξη της μητρόπολης, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθεί, εκκλησιαστικό μουσείο.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος αφού τόνισε ότι ο συνδυασμός της «Δράσης Πολιτών» είναι ο μοναδικός που έχει καλύψει το σύνολο των θέσεων του ψηφοδελτίου και θα μπορούσε να καλύψει και άλλες σε περίπτωση που το προέβλεπε ο νομοθέτης, έπλεξε το εγκώμιο των υποψηφίων που είναι άνθρωποι οι οποίοι θα κάνουν το παν για να δημιουργήσουν τον Τύρναβο του 2020 και ότι οι πολίτες θα επικροτήσουν τις προσπάθειές τους εμπράκτως στην κάλπη.
Αφού παρουσίασε το όραμα δημιουργίας του νέου Τυρνάβου και μιας νέας Δημοτικής Αρχής που θα σέβεται τον δημότη, θα προωθεί την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, θα σέβεται το δημόσιο χρήμα, θα δρα με διαφάνεια και ανθρωπισμό και θα ανοίγει νέους δρόμους στην τοπική παραγωγική διαδικασία, σχεδιάζοντας την Τοπική Αγροτική Αναγέννηση», επανέλαβε την πάγια θέση του για διατήρηση κλίματος πολιτικού πολιτισμού στο δήμο καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και κάλεσε τους πολιτικούς του αντιπάλους σε περίπτωση που θέλουν να επιτεθούν σε υποψηφίους του συνδυασμού να επιτεθούν στον ίδιο.

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ