Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Εκδήλωση της υποψήφιας Δημάρχου Τυρνάβου Αναστασίας Ψύρρα, με θέμα τον... Αστέριο Ροντούλη!

"ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ" ήταν  ο τίτλος της εκδήλωσης. Είχε βέβαια και ολίγον πρόγραμμα και ολίγους υποψήφιους αλλά κυρίως είχε πολύ... Ροντούλη!


 Στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος και των υποψηφίων του συνδυασμού “Διαδημοτική Συνεργασία” στο δήμο Τυρνάβου, ο πρώην δήμαρχος Θανάσης Νασίκας,  πήρε το λόγο αμέσως μετά την υποψήφια δήμαρχο Αναστασία Ψύρρα, για να αποδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά του υποψηφίου δημάρχου Αστ. Ροντούλη.
Ο κ. Νασίκας ο οποίος σε περίπτωση νίκης του συνδυασμού θα μοιραστεί τη δημαρχιακή θητεία με την κ. Ψύρρα (!!!!), έκανε μια αναδρομή στις σχέσεις του με τον κ. Ροντούλη, την περίοδο 2003 – 2006, όταν είχαν συνεργαστεί, σαν δήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αντίστοιχα εκλεγμένοι και οι δύο με τον ίδιο συνδυασμό.
Ο πρώην δήμαρχος κατηγόρησε τον τότε πρόεδρο για προσωπικές στρατηγικές και επιδιώξεις που οδήγησαν σε ρήγματα στη δημοτική ομάδα και κατ’ επέκταση στην ήττα στις εκλογές του 2006. Τον κατηγόρησε επίσης για πολιτικές παλινωδίες θυμίζοντας ότι έφυγε από τη ΝΔ και πήγε στον ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη, από όπου και πάλι έφυγε επιδιώκοντας επιστροφή στη ΝΔ και τη στήριξη από τον Αντ. Σαμαρά.
Εν τω μεταξύ χρησιμοποιώντας... Λαλιώτειες μεθόδους, το επιτελείο της κ. Ψύρρα πρόβαλε στην εκδήλωση ένα βίντεο με κατά καιρούς δηλώσεις του κ. Ροντούλη.
Οπως και να το κάνουμε πάντως στην παρουσίαση του προγράμματος  παρουσίαση  και των υποψηφίων του συνδυασμού “Διαδημοτική Συνεργασία”, ο κ. Ροντούλης είχε την τιμητική του.
Το ερώτημα βέβαια είναι αν η κα Ψύρρα θεωρεί ότι ο ανεξάρτητος συνδυασμός του κ. Ροντούλη είναι ο μοναδικός αντίπαλος, ενώ οι υπόλοιποι συνυποψήφιοί της, κομματικοί υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μένουν στο απυρόβλητο και είναι εν δυνάμει σύμμαχοί της... Τελικά μήπως το Σύστημα ενοχλείται λιγάκι;

Μιχάλης Ροκκάς

Διαβάστε επίσης: Επιτυχημένος Υπουργός ο Αστέριος Ροντούλης, σύμφωνα με το Θανάση Νασίκα!

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Κυψέλη: Εξαφάνιση ηλικιωμένης - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την Κυψέλη. Η Ιφιγένεια Τζάμου, 83 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Κυψέλη, στην Αθήνα, το πρ...
    Πριν από 7 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα