Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΦΩΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Ο Νικήτας μπορεί να βγάλει την Αθήνα από το τέλμα της θητείας Καμίνη!



- Ο Νικήτας είναι εκείνος από τους σημερινούς υποψήφιους που μπορεί να βγάλει την Αθήνα από το τέλμα της θητείας Καμίνη, που μπορεί να κάνει την Αθήνα, πόλη της ζωής μας!


- Η ελληνική οικογένεια πρέπει να σταθεί όρθια και θα βοηθήσουμε σ’ αυτό με όλες μας τις δυνάμεις! 

- Πιστεύω ότι οι Αθηναίοι δεν θα τιμωρήσουν την πόλη μας για δεύτερη φορά, δεν θα καταδικάσουν την Αθήνα μας σε πέντε ακόμη χρόνια με έναν ανύπαρκτο Δήμαρχο.
Δημοσιογράφος, Τρίτεκνος, ένας από εμάς, ο Φώτης Ιγνατίου διεκδικεί και πάλι την ψήφο των Αθηναίων με το συνδυασμό του Νικήτα και το όραμα να ξαναγίνει η Αθήνα, πόλη της ζωής μας!
Σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο, βλέπουμε ένα Φώτη ώριμο, έμπειρο, υπερήφανο για τη συμμετοχή του στο έργο του Νικήτα για την Αθήνα και γεμάτο όρεξη και δύναμη για ένα καινούριο ξεκίνημα για την πόλη μας, μετά το τέλμα - Καμίνη. Με διάθεση αυτοκριτικής και φανερά διδαγμένος από το παρελθόν, ξεδιπλώνει τους στόχους του για ένα φωτεινό μέλλον για την Αθήνα και τους δημότες της!
Ο Φώτης, μίλησε στο BLUE FORCE για τις εκλογές της Κυριακής:

Κύριε Ιγνατίου, γιατί με το Νικήτα Κακλαμάνη;
Για πολλούς λόγους. Γιατί ο Νικήτας είναι ονειροπόλος αλλά και ρεαλιστής. Ενθουσιώδης «έφηβος» αλλά και έμπειρος ενήλικας. Ντόμπρος, χωρίς να κρύβει αυτό που πιστεύει αλλά και με ανοικτά αυτιά μήπως και είναι κάπως αλλιώς. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Νικήτα Κακλαμάνη, τα οποία θαύμασα από τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας μου μαζί του. Στη διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος Αθηναίων, είδα έναν άνθρωπο που πραγματικά ενδιαφέρεται την πόλη και τους δημότες της, με κέφι και όρεξη να αγωνιστεί και να προσφέρει. Το σημαντικό είναι ότι παραμένει ο ίδιος, με μια διαρκή διάθεση προσφοράς και πραγματικό ενδιαφέρον για την πόλη μας. Θεωρώ ότι, μετά το Μιλτιάδη Έβερτ, είναι ο δήμαρχος με τα περισσότερα έργα για την Αθήνα. Και πιστεύω, ότι είναι εκείνος από τους σημερινούς υποψήφιους που μπορεί να βγάλει την Αθήνα από το τέλμα της θητείας Καμίνη, που μπορεί να κάνει την Αθήνα, πόλη της ζωής μας!
Γιατί θεωρείτε επιτυχημένη τη θητεία του Νικήτα Κακλαμάνη ως Δημάρχου Αθηναίων;
Έγινε τεράστιο έργο, με θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα του δημότη. Έργο, που δεν διαφημίσαμε, θεωρώντας ότι φαίνεται, έργο που κάποιοι σήμερα προσπαθούν να κρύψουν. Αλλά πώς να κρύψεις το πάρκο στη Ριζάρη, το πάρκο στους Αμπελόκηπους (ΚΑΠΑΨ), το πάρκο στον Προμπονά, το κοινωνικό έργο για τους εκατοντάδες δυστυχισμένους συμπολίτες μας (κοινωνικό φαρμακείο, συσσίτια, κοινωνικό παντοπωλείο); Πώς να κρύψεις περισσότερες από 5.000 πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την Αθήνα, σε όλες τις πλατείες και πεζόδρομους, στην Τεχνόπολη, στο Αττικό άλσος; Πώς να κρύψεις τα 500 καινούργια αυτοκίνητα για την καθαριότητα και την υπηρεσία πρασίνου και πώς να κρύψεις 12.500 νέα δένδρα που φυτεύτηκαν; Εμείς δεν ασχοληθήκαμε με έργα βιτρίνας. Ασχοληθήκαμε με τα μεγάλα θέματα του Δήμου, και με τα μικρά και μεγάλα έργα στις γειτονιές της Αθήνας, με σκοπό να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής στην πόλη.

Γιατί πρέπει να επιλέξουμε Φώτη Ιγνατίου;

Αν δεν ήμουν υποψήφιος, θα επέλεγα να δώσω τον ένα μου σταυρό μου σε έναν υποψήφιο που έχει όραμα και όρεξη για δουλειά, εμπειρία και θετικό πρόσημο στα πεπραγμένα του σε θέσεις ευθύνης, σε έναν έντιμο και ασυμβίβαστο με το κατεστημένο δημοτικό σύμβουλο, εν τέλει σε έναν από εμάς, τους Πολίτες της Αθήνας, που ζούμε, γνωρίζουμε και αγωνιούμε γι’ αυτή την πόλη, τους καθημερινούς ανθρώπους που θέλουμε μια πόλη ανθρώπινη και φωτεινή για τα παιδιά μας, τα παιδιά της πόλης μας. Έθεσα υποψηφιότητα πρώτη φορά το 2007 και τότε ο Νικήτας Κακλαμάνης, με τίμησε, τοποθετώντας με επικεφαλής του Πολυχώρου Τεχνόπολις, ένα δύσκολο αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέρον εγχείρημα. Με τους συνεργάτες μου, καταφέραμε η «Τεχνόπολις» να αποτελεί ένα πολυδύναμο χώρο πολιτισμού, αναβαθμίζοντας μια ιστορική περιοχή της πρωτεύουσας και δημιουργώντας έναν ακόμη θετικό πόλο στην πολιτισμική ταυτότητα της Αθήνας.
Η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων έγινε ο χώρος εκείνος που σέβεται το παρελθόν, σηματοδοτώντας το παρόν, με όραμα για το μέλλον. Η σταδιακή μεταμόρφωση της σε κέντρο φιλοξενίας εκδηλώσεων, έδωσε την δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν σε ένα χώρο γεμάτο εικόνες, γνώσεις και συναισθήματα. Μεταμορφώσαμε έναν άγνωστο στους περισσότερους Αθηναίους χώρο, στον προορισμό εκείνο της τέχνης και του πολιτισμού υψηλών προδιαγραφών για το φιλότεχνο κοινό και τη νεολαία της πόλης, διοργανώνοντας τουλάχιστον 450 εκδηλώσεις, που κάλυπταν όλα τα γούστα και τις ανάγκες έκφρασης και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και μέσα από τους αριθμούς,  αφού οι επισκέπτες ξεπερνούσαν το 1.200.000 κάθε χρόνο!
Διοργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με γνώμονα το κοινωνικό όφελος και την ηθική και οικονομική ενίσχυση σωματείων και ιδρυμάτων, εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος όπως μουσικά δρώμενα, φεστιβάλ, εκθέσεις, συνέδρια, ημερίδες και μπαζάρ, αποτέλεσαν δραστηριότητες που έτυχαν τεράστιας αναγνωρισιμότητας και αποδοχής από το ευρύ κοινό, αλλά και πολλές ακόμη που έχουν αναδειχθεί ως θεσμοί, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των Αθηναίων και όχι μόνο, αλλά και κυρίως της νεολαίας, που βρήκε το περιεχόμενο των εκδηλώσεων ως την ιδανική συνταγή για πνευματική αφύπνιση και ψυχαγωγία, αλλά και την αφορμή για να «πατήσουν» οι νέοι στο Γκάζι.
 

Έχετε τρία παιδιά. Υπάρχει κάποια πρόβλεψη για τους Τρίτεκνους και τους Πολύτεκνους στο πρόγραμμα του συνδυασμού σας; 

Στο περιβάλλον της κρίσης που ζούμε όλοι μας, θεωρώ ότι ο τελευταίος παραδοσιακός θεσμός της ελληνικής κοινωνίας που έχει μείνει όρθιος, είναι η ελληνική οικογένεια. Ο Δήμος, έχει υποχρέωση να στηρίζει το θεσμό αυτό, το κύτταρο της κοινωνίας μας, με όποια μέσα έχει. Ο Νικήτας Κακλαμάνης απέδειξε την ευαισθησία του την τετραετία 2007 - 2010, με την απόφασή του για μηδενικά δημοτικά τέλη στους Τρίτεκνους και Πολύτεκνους. Ο κύριος Καμίνης, κατάργησε το μέτρο αυτό, και θέσπισε κριτήρια τέτοια ώστε να αποκλειστεί η πλειοψηφία των οικογενειών. Δεσμευόμαστε ότι θα επαναφέρουμε σε ισχύ την απόφασή μας, χωρίς οικονομικά κριτήρια, γιατί θεωρούμε ότι τα παιδιά δεν αποτιμώνται σε χρήμα, ότι είναι αναγκαίο να δίνονται κίνητρα και επιβράβευση σε κάθε οικογένεια που προσφέρει σ’ αυτή την πατρίδα νέους έλληνες, στην κοινωνία μας νέα μέλη, στην Αθήνα μας καινούριο εν δυνάμει ενεργό πληθυσμό. Πιστεύουμε εν τέλει, ότι η ελληνική οικογένεια πρέπει να σταθεί όρθια και θα βοηθήσουμε σ’ αυτό με όλες μας τις δυνάμεις! 

Τι υπόσχεστε στους Αθηναίους; 

Οι Αθηναίοι, γνωρίζουν, κρίνουν και είναι αρκετά ώριμοι να επιλέξουν το Δήμαρχο που τους αξίζει και τους δημοτικούς συμβούλους που θέλουν και μπορούν. Δεν έχουν ανάγκη ούτε από υποδείξεις, ούτε από προεκλογικές υποσχέσεις. Μοναδική υπόσχεση δική μου και του Νικήτα Κακλαμάνη, αποτελεί το έργο μας για την Αθήνα και τους Αθηναίους,  όλα αυτά που πετύχαμε ΜΑΖΙ, το 2007 - 2010. Πιστεύω ότι οι Αθηναίοι δεν θα τιμωρήσουν την πόλη μας για δεύτερη φορά, δεν θα καταδικάσουν την Αθήνα μας σε πέντε ακόμη χρόνια με έναν ανύπαρκτο Δήμαρχο. Είμαι βέβαιος οτι θα επιλέξουν έναν ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ από κομματικά ή άλλα συμφέροντα συνδυασμό, ότι θα σηκωθούν από τον καναπέ τους, θα συμμετέχουν στις εκλογές για την πόλη μας, για την Αθήνα, την πόλη της ζωής μας!



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο κ.  Φώτης Ιγνατίου  είναι δημοσιογράφος, Δημοτικός Σύμβουλος- Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής (Δημαρχιακής Επιτροπής) και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων με τον Συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη.
Έλκει την καταγωγή του από τους πρόσφυγες της Σμύρνης και  τα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Έχει τρία παιδιά, την Εμμανουέλα 22 ετών φοιτήτρια στο Οικονομικό του Πανεπιστημίου της Αθήνας και τα δίδυμα Αντώνη και Ζωή 3 ετών.
Εργάζεται για περισσότερο από 25 χρόνια ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Σήμερα είναι υπεύθυνος θεμάτων υγείας  στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Έχει διατελέσει εκπρόσωπος τύπου του ΙΑΣΩ και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, για περισσότερο από 10 χρόνια.
Έχει διατελέσει άμισθος αντιπρόεδρος του Δ.Σ του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» (2005-09), πρόεδρος του Δ.Σ της «Τεχνόπολις», αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δ.Α.
Έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. για 3 θητείες, ενώ η πολιτική του δράση ξεκίνησε από τη ΜΑΚΙ και την ΟΝΝΕΔ το 1978.
Σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων και μέλος της Δημαρχιακής επιτροπής.



Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!


  








 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Κυψέλη: Εξαφάνιση ηλικιωμένης - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την Κυψέλη. Η Ιφιγένεια Τζάμου, 83 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Κυψέλη, στην Αθήνα, το πρ...
    Πριν από 9 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα