Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Στέλιος Βαφείδης: Αθήνα, η πόλη της ζωής του!

Παλιός συναγωνιστής και φίλος, από τα χρόνια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, μας έστειλε φωτογραφία δημοσιεύματος που μας θυμίζει την πρωτοβουλία της ΔΑΠ για δενδροφύτευση στο Γουδί, στην οποία συμμετείχε και ο σημερινός υποψήφιος σύμβουλος της 7ης δημοτικής κοινότητας της Αθήνας, με το συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη, Στέλιος Βαφείδης.

Είναι αλήθεια, ότι εκτός από τους αγώνες στα αμφιθέατρα και στο δρόμο, εκτός από τα ηρωικά ξενύχτια και τα κυνηγητά, είχαμε και την αγωνία για το περιβάλλον και για την ποιότητα ζωής στην πόλη και κάναμε ότι μπορούσαμε γι' αυτό.
Ο Στέλιος είχε ένα λόγο παραπάνω, μια και είναι γέννημα - θρέμμα της περιοχής και πάντα πρωτοστατούσε σε πρωτοβουλίες για την πόλη που τον μεγάλωσε.
Ο συνδυασμός "ΑΘΗΝΑ, ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ", εκφράζει πιστότατα την άποψή του για την Αθήνα μας, και ο τρόπος με τον οποίο πορεύεται στον προεκλογικό αγώνα, επιβεβαιώνει ότι, ο ίδιος, βάζει σε πρώτη προτεραιότητα την πόλη και τους ανθρώπους της και σε δεύτερη μοίρα την προσωπική του εκλογή! Τα μηνύματα από τους δημότες είναι άκρως ενθαρρυντικά. Αξίζει βέβαια ειδικής μνείας, η συγκινητική στήριξη που δέχεται με κάθε τρόπο ο Στέλιος, από τους ΔΑΠίτες της εποχής των καθαρών όσο και σκληρών αγώνων. Τελικά, η ΝΙΚΗΤΑΡΑ ήταν όντως το σπίτι και η οικογένειά μας για κάποιους από εμάς...

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

  

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ