Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ: Υποστηρίξτε τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις


Η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου
Η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου

«Nα ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εισφέρουν πόρους», ώστε να οργανωθεί και να δημιουργηθεί το πανελλαδικό δίκτυο συνεργασίας και υποστήριξης των ΜΚΟ, ζήτησε χθες από τους Ελληνες επιχειρηματίες που συμμετείχαν στο 4ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η εθνική πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης και πρόεδρος του ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα υπογράμμισε ότι αυτό το πανελλαδικό δίκτυο λειτουργεί χωρίς κρατικά κεφάλαια, και στόχο έχει να στηρίξει την ελληνική οικογένεια που έχει συνθλιβεί από την κρίση. Μάλιστα η κ. Παναγοπούλου εξήγγειλε τη διοργάνωση του «Πρώτου Πανελλαδικού Συνεδρίου Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων», τον Οκτώβριο.

Οι ΜΚΟ είναι η θερμοκοιτίδα της αναγέννησης του Ολυμπιακού ανθρώπου, ήταν το θέμα ομιλίας της κ. Παναγοπούλου και μεταξύ των άλλων υπογράμμισε ότι:
«Το δίλημμα του νέου κόσμου είναι αδράνεια ή αγώνας. Νομίζω πως είναι καιρός να διαλέξουμε πλευρά. Οι ΜΚΟ, πλην αυτών που δημιουργήθηκαν για να δώσουν άλλοθι σε λάθος ανθρώπους, μπορούν να γίνουν οι θερμοκοιτίδες αναγέννησης του Ολυμπιακού ανθρώπου. Ο χώρος και ο τρόπος δράσης, που θα ενδυναμώσει την κοινωνική συνοχή και θα προσφέρει νέα και υγιή πρότυπα στους αμήχανους και με χαμηλό ηθικό νέους, που συνθλίβονται από την ανεργία και την έλλειψη παιδείας».
Ακόμα η κ. Παναγοπούλου είπε πως οι ΜΚΟ, στην Ελλάδα της κρίσης, δεν μπορεί να έχουν ως αποστολή τη συμπλήρωση των κενών του συστήματος.

πηγή  

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ