Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Άλλα λέει ο Άρης για τον Εθνικό Κήπο και άλλα ο υπαρχηγός του…

    

"Αθήνα μπορείς"

να μας απαλλάξεις από αυτούς τους αδίστακτους πολιτικούς κωλοτούμπες μια για πάντα.

(αναδημοσίευση από το arouraios.gr)
 
Ο Σπηλιωτόπουλος για τον Εθνικό Κήπο: «Χρειαζόμαστε πράσινο και όχι εστίες διαπλοκής»
Ο Χρήστος Τεντομας (Υπαρχηγός Σπηλιωτόπουλου) για τον Εθνικό Κήπο: «Η Αθήνα χρειάζεται την ιδιωτική πρωτοβουλία στον Εθνικό Κήπο»Όπως είναι ευρέως γνωστό (χάρη στα MEGAλα ΜΜΕ) , ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος ξαφνικά έχει άποψη και για τον Εθνικό Κήπο και είναι κάθετα αντίθετος στο σχέδιο του Γιώργου Καμίνη για την εκχώρηση του Εθνικού Κήπου σε ιδιωτική εταιρεία.  Ο Άρης είναι τόσο αντίθετος και «αγανακτισμένος» που προχώρησε και σε ενέργειες συλλογής υπογραφών για να «σώσει» τον κήπο στο δημοφιλή ιστότοπο του είδους avaaz.org
athinaboreis
Ζήτησε 10.000 υπογραφές, μάζεψε 229 (και από αυτές ζήτημα είναι να είναι αληθινές οι 29)
Τι λέει όμως για όλα αυτά ο νο2 του συνδυασμού του κ. Χρήστος Τεντόμας; 
Ο κ. Τεντόμας σε αυτή τη προεκλογική περίοδο έχει γίνει η σκιά του Άρη. Όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο, τον ονομάζουν ως τον Υπαρχηγό του, ενώ είναι ο άνθρωπος που τον ακολουθεί παντού σε ότι κάνει & μεταξύ τους φαίνεται να υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων.  Το ίδιο συνέβη και με το επίμαχο θέμα, για το οποίο όμως ο κ. Τεντόμας (που πλαισίωνε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο σε όλες τις δηλώσεις και δράσεις του για τον «αγώνα» σωτηρίας του κήπου) δεν είπε κουβέντα αν και συνήθως λαλίστατος.
Την απάντηση στην αιτία της σιωπηλής υποστήριξης Τεντόμα στις θέσεις του Αρχηγού για το Πάρκο την πήραμε επισκεπτόμενοι την προσωπική ιστοσελίδα του.
Σε ένα από τα κείμενα μέσω των οποίων μας πληροφορεί για τις απόψεις του, ο κ. Τεντόμας ούτε λίγο ούτε πολύ, πλέκει το εγκώμιο του Γιώργου Καμίνη χαρακτηρίζοντας το έργο που σήμερα ο Αρχηγός του πολεμά: Αναγέννηση για την Αθήνα αλλά και ανάσα ζωής & πολιτισμού (!!!)
Το άρθρο Τεντόμα που δημοσιεύθηκε και στην εφημερίδα «ΑΞΙΑ»
Untitled-3
Τελικά τι θέλει η «Αθήνα Μπορείς» να στηρίξει το σχέδιο του Καμίνη ή να σώσει τον Εθνικό Κήπο;
Θα πρέπει να απαντήσει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για το αν συμφωνεί ή όχι με την θέση του συνεργάτη του, αλλά και ο κ. Τεντόμας θα πρέπει να ενημερώσει τους Αθηναίους για το εάν εξακολουθεί να έχει την ίδια άποψη ή αν τυχών την άλλαξε μετά την απόφαση του να στηρίξει τον Σπηλιωτόπουλο.

ΠΗΓΗ: arouraios.gr

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ